Wenglor Sistemas de Sensores, S.L. - Sistemes de visió artificial

Wenglor VisionSystem+

Sistema de visió: processament d'imatges intel·ligent

Fotografia de Sistema de visió
En gran varietat de sectors industrials s'estan desenvolupant aplicacions que precisen de millores amb sistemes més senzills. El VisionSystem + del fabricant Wenglor sensor supera totes les expectatives.

Durant l'etapa de planificació per al sistema de visió, s'ha prestat especial atenció a les necessitats particulars dels clients: un sistema de visió flexible que proporcioni solucions senzilles per al control de forma i detecció de posició, a més de la inspecció d'objecte complet, fins a tasques de mesurament complexes. Altres funcions possibles són també la funció d'autobúsqueda, diferenciació objecto, major anàlisi dels volums i correcció de l'orientació correcta.

El disseny del sistema és modular i consta de la unitat de control i la càmera que sobretot es distingeix per la funció Teach+ que permet a Wenglor respondre a les necessitats del client de forma extremadament ràpida. L'usuari registra el segment afectat del procés de producció a un arxiu de dades i els transmet al servei tècnic a través de la pàgina web de Wenglor. La configuració del projecte s'optimitza per Wenglor i s'envia de tornada corregit el programa a l'usuari. Després de carregar els paràmetres de nou, la producció es pot continuar ininterrompudament. El procés sencer es completa sense tenir accés a la xarxa del client.

El VisionSystem+ està perfectament ideat per completar amb un rang extens d'il·luminació. Per a la cerca del millor contrast es poden usar fonts de llum de backlight molt potents, anells d'il·luminació, igual que focus de diferents grandàries. Hi ha diversos models d'il·luminació (operació en barrera, manera flaix, etc.).

Dades tècniques:

- Unitat de control basi Linux (1,8 GHz)

- 2 Gigabit Ethernet interfícies

- 8 sortides/entrades digitals

- 3 Ports RS-232

- Possibilitat de connectar diverses càmeres

- Càmera Compacta CMOS  (1280 x 1024 píxels)

- Poden adaptar-se diverses lents

- Versions en color i monocrom

- Control d'il·luminació i trigger

- Opcional: carcas d'acer inox per a la càmera en IP67.