Bystronic Ibérica, S.A. - Equips de tall per làser

Bystronic BySprint Fiber 3015

Sistema de tall en sèrie: amb fibra làser

Fotografia de Sistema de tall en sèrie

BySprint Fiber, de BYSTRONIC, és el primer model de producció en sèrie d'un sistema de tall i està equipat amb 2 kW de fibra làser.

BySprint Fiber és la màquina més ràpida de la cartera de BYSTRONIC. En el rang de xapa fina fins a 4 mm, en particular, assegura una producció de peces sense precedents, juntament amb la més alta precisió. El sistema ideal de conducció i el concepte CNC, garanteixen un alt dinamisme, de manera que tot el potencial de la font làser converteix els temps de processament en els més ràpids. D'altra banda, la font làser té prou capacitat perquè es puguin tallar xapes de fins a 12 mm de gruix. Més enllà d'això, l'usuari es beneficia d'una molt alta eficiència energètica: no només el tall amb la BySprit Fiber és econòmic, sinó que també redueix l'impacte en el medi ambient.

BySprint Fiber també ofereix una alta flexibilitat. A més del ferro, acer inoxidable i alumini també es poden tallar amb alta fiabilitat i precisió de procés, metalls no fèrrics com coure i llautó. El capçal de tall ha estat desenvolupat específicament per a aplicacions de làser de fibra i està disponible en variants amb una longitud focal de 100 i 150 mm. Per aquest motiu la BySprint Fiber pugui ser perfectament adaptada als requisits de producció de cada client. A més, la fiabilitat del procés s'assegura mitjançant el sistema únic 'Protection Window Sensor', que protegeix de manera fiable la lent contra possibles danys.

S'ha tingut especial cura, en la seguretat de l'operari: en comparació amb el làser de CO2, la llum produïda per aquest làser té una menor longitud d'ona i per tant la màquina ha estat completament encapsulada i proveïda d'una porta de protecció molt robusta i de fàcil maneig. Però no per això s'ha de pensar que té un efecte negatiu en l'estètica del sistema: els tests realitzats als nostres clients a Itàlia, han destacat el gran atractiu en el nou disseny exterior dels equips BySprint Fiber.

El transport del feix làser al capçal de tall, es porta a terme a través d'una fibra passiva i no com amb els làsers de CO2 mitjançant el camí òptic compostos per diversos miralls. Aquest guiat del feix combinat amb una alta tecnologia de la font de fibra làser exempta de manteniment i una tecnologia madurada de la màquina, dóna com a resultat un senzill maneig i uns costos de servei limitats. L'espai necessari per a la BySprint Fiber també es redueix: La font làser s'integra a l'armari de control i no requereix superfície addicional.