SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L. - Manipulat d'envasos i embalatges

i-Pick y pick@work

Sistema d'automatització per a la preparació de comandes: comissionat i muntatge ràpid i eficient

Fotografia de Sistema d'automatització per a la preparació de comandes
Els sistemes pick-by-light (PbL) automatitzen de manera ràpida i eficient la preparació de comandes. Aconsegueixen una consolidació enorme i faciliten l'estalvi de desplaçaments i temps de preparació de comandes.

SSI Schäfer ha desenvolupat dues noves variants en el pick-by-light: i-Pick i pick@work. Gràcies al sistema modular de components, l'usuari pot integrar-los fàcilment en un magatzem, de manera econòmica i amb poques despeses de programació. Fins i tot l'usuari, sense coneixements específics d'IT, pot instal·lar la completa aplicació PbL en un temps molt breu amb l'ajuda d'una interfície acuradament dissenyada, el Touch Panell PC. El sistema opera tots els processos: la connexió a la base de dades de comandes, la instal·lació d'elements d'operacions, l'assignació de les ubicacions, fins i tot l'operativa diària. La integració a la xarxa de l'empresa i la base de dades de productes s'efectua amb la mateixa facilitat que l'avaluació estadística de freqüències de picking.

Les comandes es trien a través del display o s'inicien escanejant els nombres de comanda. Les ubicacions dels articles a preparar s'il·luminen. Amb l'i-Pick es pot arribar a aconseguir un rendiment de 600 línies/hora i un augment d'eficiència de més de 300%, combinat amb la multiplicació per deu de la qualitat de la preparació de comanda en comparació de mètodes convencionals de picking.

El pick@work representa una ampliació de l'i-pick i es configura en el Touch Panell mitjançant una ampliació del programari. El sistema serveix sobretot per a la coordinació de llocs de treball de muntatge i l'optimització de components. Les ubicacions dels components a muntar s'il·luminen en l'ordre correcte i l'objecte a assemblar es munta pas a pas amb l'ajuda de les instruccions del display, de manera ben estructurada i efectiva.