FANUC Iberia, S.L.U. - Robots para pintura

Paint robots

Sèrie de robots de pintura: per a un extens rang d'aplicacions

Fotografia de Sèrie de robots de pintura
La sèrie de robots de pintura de Fanuc és apropiada per a un extens rang d'aplicacions de pintura i recobriment de superfícies. Ofereixen una alta flexibilitat i precisió per pintar tot tipus de materials:

- Xassís d'automòbil (interior i exterior)

- Peces d'automoció

- Plàstics (ex. telèfon mòbil) fusta, acer

- Anticolisión nina hueca patentada per a P-50iA/ P-200I/ P-250iB/15

El P-250iB, amb possibilitat d'instal·lació en parets i sostre, és el nou robot de pintura de Fanuc, i està disponible en dos models:

- el P-250iB/10S, amb capacitat de càrrega de 10 kg i un abast de 2.000 mm

- el P-250iB/15, amb capacitat de 15 kg i un abast de 2.800 mm.

El sistema robotitzat P-200I Fanuc Robotics integra els més avançats equipaments de procés de la indústria, per millorar el procés de pintura i millorar els més exigents resultats. Integrant el cambiador de color i les vàlvules de control de fluid, es redueix les pèrdues de pintura i el temps de canvi de color, millorant-se el temps de cicle. Això proporciona un increment del rendiment. Simplificant la substitució d'aplicadors manuals, el sistema P-200I facilita la instal·lació en una gran varietat d'aplicacions de pintura.

El sistema P-200I proporciona una gran flexibilitat en solucions per al procés de pintura. Va equipat amb sis eixos i admet una càrrega màxima de 15 kg, amb un abast màxim de 2,800 mm i una repetibilidad de ±0,5. El robot P-50 de Fanuc Robotics és un robot compacte dissenyat per proporcionar una solució precisa, fiable i viable per a aplicacions de pintura i segellat d'una gran varietat de peces, incloent components per a l'automoció, a més la seva construcció modular, està servo controlat elèctricament i pot treballar en ambients agressius.

La seva reduïda grandària és ideal per a empreses amb limitacions d'espai. El P-50 ofereix una fàcil configuració i manteniment, amb una gran àrea de treball, i unes ràpides acceleracions, que implica una disminució del temps de cicle, així com una reducció dels costos de producció.

Disponible en dos models:

- el P-50iB/15, amb una capacitat màxima de 15 kg de pes i un abast de 1400 mm

- el P-50/10L, capaç de carregar 10 kg de pes i aconseguir els 1,8 m