Wenglor Sistemas de Sensores, S.L. - Càmeres per a visió artificial i automatització

Wenglor weQube

Sensors de visió i de processament d'imatges: compacta, intel·ligent i de gran talent, pot fer-ho tot

Fotografia de Sensors de visió i de processament d'imatges
La plataforma de producte weQube de wenglor ofereix totes les característiques d'un sensor de processament d'imatge avançat, superior en tots els aspectes. Com a fundador dels sensors de visió (de processament d'imatges i sensor en un) estableix una altra fita en el segment industrial de processament d'imatges.

El concepte de processament d'imatges pionera d'aquesta smart camera s'obre a insospitades possibilitats i oportunitats per a la indústria de l'automatització. Mentre que moltes càmeres proporcionen interfícies d'il·luminació i de comunicació com a components individuals externs, weQube combina tots els components i funcions necessàries per al processament d'imatges sense problemes en una carcassa compacta. Està equipat amb interfícies de comunicació integrals i s'ajusta perfectament al seu entorn - i per tant únic.

Inicialment hi ha dos paquets de programari per a aquesta plataforma, el paquet de processament "weQubeVision" la imatge de procés d'imatge pura i el "weQubeDecode" paquet d'anàlisi per a la lectura de codis 1D i 2D. "El programari transforma weQube en un sensor de visió, un escàner de codi 1D/2D o una smart camera en funció de les necessitats dels clients. Els paquets de programari, tres tipus diferents de llum, i interfícies de comunicació proporcionen més de 20 versions diferents de productes, que ofereixen una solució adequada per a totes les indústries.

La plataforma de productes weQube es basa a la innovadora tecnologia MultiCore de wenglor. Aquesta tecnologia consisteix en cinc processadors d'alt rendiment, al costat d'un concepte revolucionari de programari que proporciona el processament d'imatges ràpida, per exemple a través de Profinet, i sense cap pèrdua de temps. Dues versions de xips d'imatge diferents (color i monocrom) poden resoldre tant les aplicacions de color com a monocrom estàndard i aplicacions d'alta velocitat. La funció Teach + ja establerta permet el manteniment remot fàcil i la comprovació del sistema. Les característiques de seguiment autofoco i 3D permeten la detecció fiable d'objectes independentment de la seva posició. La combinació de l'òptica i potent il·luminació LED en la carcassa evita la pèrdua de lluentor i proporciona una il·luminació equilibrada i òptima per a zones marginals amb poca il·luminació. A més de la llum vermella o llum blanca, weQube també ofereix la il·luminació òptima en el rang infraroig, si és necessari. A més de la il·luminació interna, la connexió de fonts d'il·luminació externes també és possible.

A través de múltiples interfícies de comunicació, el tot terreny permet la creació de xarxes còmodes i versàtils amb la perifèria. Ethernet, Profinet, RS-232 i un servidor FTP dedicat no deixen gens que desitjar en termes d'instal·lació, manteniment i monitoreo. weQube fins i tot ofereix un equip adequat per a aplicacions especials en entorns difícils: una reixeta de garbellat reemplazable i un filtre de polarització integrat prevenen els efectes secundaris no desitjats que podrien tenir un impacte negatiu en l'eina de processament d'imatges. La targeta extraïble SD micro, sis entrades i sortides lliures, una entrada d'encoder, la pantalla gràfica intuïtiva, i la carcassa compacta IP67 afegeixen encara més impressionants detalls per a la plataforma de processament d'imatges.

Sinopsi de les principals característiques del producte:

- wenglor tecnologia MultiCore

- enfocament automàtic

- seguiment o 3D

- funció Teach+

- dues versions de xips d'imatge: color i monocrom

- 12 potents LEDs (llum vermella, llum blanca o llum infraroja)

- nombroses interfícies de comunicació (Ethernet, Profinet, RS-232, servidor FTP)

- caixa compacta en IP67

- reixeta de garbellat reemplazable amb filtre de polarització integrat

- targeta micro SD

- assistent de configuració intuïtiu

- pantalla gràfica

- 6 entrades i sortides lliures i 1 entrada d'encoder.