Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Robots antropomòrfics

Motoman MS_ES_VS

Robots industrials: faciliten la càrrega i descàrrega

Fotografia de Robots industrials
Les seriïs MS, ÉS i VS abasten una àmplia gamma de robots, des dels 50 fins als 280 kg de càrrega que són ideals per a diferents aplicacions dins de la indústria metalmecánica , on en moltes ocasions es requereix una gran capacitat de càrrega en la nina.

Els robots són excel·lents per a la càrrega i descàrrega de màquines de modelo per injecció,  fresadores CNC, torns, per a la manipulació de xapa durant operacions de plegat, etc. El robot treballa contínuament i sense la necessitat que l'operari realitzi la càrrega-descarrega de peces sovint pesades i voluminoses.

El robot Modelo MS80 es caracteritza per tenir 6 eixos controlats, suportant una càrrega màxima en la nina de 80 kg, amb una repetibilidad de ±0.07 mm i un abast de 2.061 mm.

Els models ÉS165D/ÉS200D i ÉS280D-230 de 6 eixos controlats suporten una càrrega màxima en la nina de 165 kg, 200 kg i 230 kg respectivament amb una repetibilidad de ±0.02 mm i un abast de 2.651 mm. El model ÉS280D de 6 eixos, suporta una càrrega màxima en la nina de 280 kg, amb una repetibilidad de ±0.02 mm i un abast de 2.446 mm.

La major innovació l'aporta el model VS50 amb els seus 7 graus de llibertat, que augmenten dràsticament la llibertat de moviment del robot, podent adoptar la postura òptima a tot moment per a una càrrega màxima en la nina de 50 kg, una repetibilidad de ±0.1 mm i un abast de 1630 mm.

La gamma de robots MOTOMAN DX són controlats pel sistema de control DX100 que presenta les següents característiques:

Control multi robot patentat (fins a 8 robots / 72eixos)

Connexions en la part posterior de la unitat de control per optimitzar l'espai interior

Processament més ràpid i alt rendiment

Reducció del temps d'aprenentatge

Proporciona fins a un 25% d'estalvi d'energia

Consola de programació amb multi pantalla customizada, connexió USB, pantalla color LCD de 5,7” tàctil i ampliació d'instruccions per a programació d'alt nivell.