Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Robots antropomòrfics

Motoman SIA10D / SIA20D

Robot de set eixos

Fotografia de Robot de set eixos
Els SIA10D i SIA20D són robots d'un únic braç prim i àgil amb 7 eixos, ideals per a l'automatització d'operacions d'assemblatge, inspecció, càrrega i descàrrega de màquina eina i manipulació.

El disseny amb la nina d'alt rendiment d'i els cables d'alimentació totalment integrats permet als SIA treballar en espais reduïts amb una llibertat de moviments sorprenent. Amb un mínim de superfície ocupada i una elevada flexibilitat de moviments, poden col·locar-se fos de l'àrea de treball habitual (és a dir, en el sòl, el sostre, la paret, en pendent o muntat sobre una màquina) sense limitar el rang de moviments de cap eix. Per estalviar espai, els SIA poden muntar-se entre màquines, una opció que també proporciona accés obert a les màquines per a operacions de manteniment, ajustos o proves.

Els SIA10D / SIA20D tenen un abast de 720 mm / 910 mm, una repetibilidad de ± 0.1 mm, càrrega útil de la nina de 10 kg / 20 kg i un pes de pes de 60 kg / 100 kg.

La gamma de robots Motoman DX són controlats pel sistema de control DX100 que presenta les següents característiques: control multirobot patentat (fins a 8 robots / 72 eixos); connexions en la part posterior de la unitat de control per optimitzar l'espai interior; processament més ràpid i alt rendiment; reducció del temps d'aprenentatge; proporciona fins a un 25% d'estalvi d'energia. A més compta amb un consola de programació amb multi pantalla customizada, connexió USB, pantalla color LCD de 5,7” tàctil i ampliació d'instruccions per a programació d'alt nivell.