FANUC Iberia, S.L.U. - Robots antropomòrfics

Fanuc M-410iB/700

Robot amb controlador integrat: per a aplicacions pesades de paletizado i de càrrega/descarrega

Fotografia de Robot amb controlador integrat
Fanuc Robotics ha llançat un robot especialment dissenyat per augmentar el rendiment d'aplicacions pesades de paletizado i de càrrega/descarrega. El M-410iB/700 és capaç de suportar fins a 700 kg de pes. A més d'una gran àrea de treball amb una rotació de 360° en l'eix J1, té un abast de 3.143 mm i una repetibilidad de ± 0,5 mm.

L'últim model de la sèrie M-410iB, porta el sistema de cablejat de l'arpa instal·lat a través de la nina del robot i no al seu al voltant, d'aquesta forma augmenta la durabilitat del mateix, ja que és més curt i no interfereix amb els elements de l'arpa o les peces. Com tots els predecessors de la sèrie, el M-410iB/700 està dotat de pedestal, reduint els espais requerits en planta i facilitant el transport del robot. En el pedestal porta integrat el controlador R-30iA.

Amb una trajectòria marcada de 400 - 2.000 -400 mm aconsegueix un rendiment de 700 cicles/h. A més la nina del robot permet manipular peces amb grans inèrcies de treball: fins a 490 kg2.

El robot requereix un manteniment mínim ja que necessita menys components mecànics, i igual que la resta dels robots Fanuc, no necessita cap paquet de bateries especial, es poden utilitzar bateries comercials disminuint els costos de manteniment.

La sèrie M-410iB ofereix 4 models diferents segons la capacitat de càrrega: 160, 300, 450 i 700 kg. Tota la sèrie té les mateixes peces de recanvi i una programació comuna, oferint la possibilitat de canviar les eines amb diferents capacitats de càrrega sense necessitat de redissenyar o reprogramar el sistema.