Circutor, S.A. - Equips/sistemes d'adquisició/registre de dades

Circutor Power Studio

Registre i visualització de dades elèctriques: aplicació en 32 bits

Fotografia de Registre i visualització de dades elèctriques
Power Studio és una aplicació desenvolupada per Circutor en 32 bits que registra i visualitza dades elèctriques i altres paràmetres analògics i digitals.

Per dissenyar aquest programari s'ha tingut molt present l'evolució de les telecomunicacions, per aconseguir una eina completa, senzilla i abans de res molt fàcil d'utilitzar i d'engegar. Power Studio permet a l'usuari crear connexions Ethernet (a més de les convencionals RS232/485) mitjançant convertidors (TCP2RS), o connexions directes mitjançant la gamma d'analitzadors amb sortida directa ethernet (CVM96 i 144).

Amb un sol sistema de gestió es poden comunicar una gran quantitat d'analitzadors i perifèrics de control.

Gràcies a aquesta tecnologia, les topologies de muntatge podran tenir diverses estructures, la qual cosa permet crear instal·lacions amb un cost d'instal·lació mínim i una alta eficiència. Així, es poden controlar tots i cadascun dels paràmetres disponibles per comunicacions, com a tensions, intensitats, potències instantànies (activa, reactiva inductiva, reactiva capacitativa) o factor de potència. També pot controlar la freqüència, els harmònics a la xarxa, energies en consum i generació (activa, reactiva inductiva, reactiva capacitativa), màxima demanda, etc.

S'han inclòs drivers d'altres perifèrics com podria ser el cas del centralitzador d'estats i de comptadors de diferents magnituds LM24-M, amb el qual es poden dur a terme un sistema de subcontaje econòmic (kW, aigua, gas, vapor, etc.).

Integra mòduls d'entrades analògiques, sortides analògiques, etc. (CVM-R8-A, CVM-R8-C, etc.).

A més, també treballa com un excel·lent servidor web, XML i DDE.