Carboneras Internacional - Premses mecàniques de coll de cigne

Mate

Premses excèntriques: amb estructura de doble muntant i coll de cigne

Fotografia de Premses excèntriques
Carboneras Internacional importa i distribueix per al mercat espanyol les premses excèntriques de la signatura Mat. Aquestes premses compten amb estructura de doble muntant i compacta, de xapa electrosoldada i estabilitzada, optimitzada mitjançant anàlisi d'elements finits per preveure les condicions de treball més desfavorables. Amb models de 63 a 350 t, el grup cinemàtic és de reducció simple per als models de 63 i 80 t mentre que per a la resta és de doble reducció, amb dentats helicoïdals generosos i temperats per inducció.

Existeix a més la possibilitat d'equipar les premses amb el sistema ‘Soft Impact’, que permet ralentir l'aproximació al PMI però mantenint constant la força. Aquestes premses van equipades amb vuit llargues guies de bronze que garanteixen un perfecte paral·lelisme entre la taula i la corredissa, fins i tot en les condicions més desfavorables. Expliquen també amb embragatge-freno pneumàtic combinat; motor ABB amb velocitat varible; canvi de carrera semiautomàtic des de la botonera de comandament (amb desenganxi pneumàtic); circuit hidràulic de seguretat contra les sobrecàrregues; cilindres equilibradors; PLC Omron; taula supletòria amb les mateixes dimensions que la taula fixa; lubrificació automàtica amb la recuperació del 100% de l'oli.

Les premses de la signatura Mat estan proveïdes de components de les primeres marques (ABB, Telemecanique, Siemens, Ompi, Herion o Omron). Carboneras posa a la disposició dels seus clients un servei tècnic d'assistència, amb respostes ràpides d'una manera assistencial o mitjançant teleservice, que asseguren una ràpida identificació i resolució del problema.