Delteco, S.A.U. - Prensas mecánicas de doble montante

Delteco PE-63

Premses: amb una força nominal de 63 t

Fotografia de Premses
Les premses modelo PE-63 de Delteco són de construcció robusta i tenen una força nominal de 63 t.

La seva estructura està fabricada amb mecanitzat en centre d'alta precisió i està construïda en acer electrosoldado i estabilitzat en forn elèctric. La vàlvula de seguretat és de doble cos Herion segons normativa CE. L'equip de maniobres elèctriques també està fabricat segons normes CE.

Aquestes premses compten amb un autòmat programable de seguretat Pilz homologat en categoria de seguretat nº 4 PREN 954-1 sense placa de sobretaula. El carro és extralargo de sis guies i antifricción, de manera que permet aconseguir un perfecte guiat. Incorporen també una protecció d'alumini desplaçable i barrera fotoelèctrica de seguretat. Està dotada de botonera giratòria i de cilindres equilibradors pneumàtics Festo.

El cigonyal està fabricat en acer aliat, forjat i bonificat, amb zones de rodadura temperades i rectificades. El grup d'embragatge-freno és pneumàtic de Goizper. Disposa de biela llarga sobre coixinets de bronze especial i equip de greixatge automàtic d'Intza que garanteix la vida de la màquina. També incorpora mecanisme de lleves de cicle i seguretat fabricat segons normes CE. Compta amb el sistema de reducció amb engranis helicoïdals en bany d'oli.

La premsa modelo PE-63 realitza 100 cops per minut. La potència del motor és de 5,5 kW i les dimensions de la base del carro són de 450 x 310 mm. El diàmetre del forat del carro és de 50 mm i les mesures de la taula són 900 x 560 mm. L'espessor de la placa de sobretaula és de 80 mm i tenen un diàmetre del forat de la taula de 250 mm. El pas entre muntants és de 345 mm i la profunditat de l'escot és de 280 kg. El pes total de la màquina és de 4.800 kg. Les dimensions de la màquina són 1.310 mm d'ample x 1.500 mm de fons x 2.900 mm d'alt.

Com a accessoris opcionals es poden incorporar un alimentador automàtic, una devanadora, una aplanadora, una barrera immaterial fotoelèctrica, un comandament pedal, un soplador automàtic, encóder, acoblament i programador, un bilz antivibratorio, etc.