Fluke Ibérica, S.L. - Pinces amperomètriques, vatimètriques i multímetriques

Fluke Fluke 771

Pinça amperimétrica de processos: mesura els senyals de sortida de 4-20 dt

Fotografia de Pinça amperimétrica de processos
Fluke, proveïdor d'instruments de test i mesura, fabrica la pinça amperimétrica (dt.) de processos Fluke 771, que mesura senyals de sortida de 4-20 dt. dels transmissors en aplicacions de control del sistema industrials i de processos, sense interrompre el circuit de corrent. Aquesta pinça ofereix una precisió del 0,2%, amb una resolució i sensibilitat de fins a 0,01 dt., per a la realització de proves i el manteniment dels PLC (controlador lògic programable) i els senyals analògics d'entrada/sortida del sistema de control.

El model Fluke 771 està dissenyat específicament per al seu ús en entorns on no resulta convenient tancar processos ni posar el sistema en manera 'segura' per interrompre el circuit, col·locar el multímetre en sèrie amb el circuit i realitzar les mesures. Disposa d'una pinça extraïble que pot utilitzar-se acoblada o separada a través del cable d'extensió per facilitar la realització de mesures en espais reduïts, un focus per il·luminar cables en zones fosques i funcions automàtiques per a estalvi de bateria.

La pinça incorpora una pantalla doble amb retroiluminación que mostra mesures de dt. i percentatges en escala de 4-20 dt., així com una funció de retenció de valors per captar i mostrar les mesures canviants per a una visió còmoda. Els usuaris també poden mesurar senyals de 10-50 dt. en sistemes de control antics amb el rang de 99,9 dt..