Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Ordinadors de Panell (Panell PCs)

Vipa Panel PCs

Panells tàctils: rendiment dels processadors de doble nucli

Fotografia de Panells tàctils
Els panells PCs de Vipa incorporen la més moderna tecnologia tàctil PCAP amb funció multitouch oferint així la possibilitat d'operació a dues mans, amb grandàries de 15,6 "i 21,5" permeten una representació detallada amb una resolució de fins a Full HD. La combinació d'un PC industrial i panell tàctil concentra el rendiment dels processadors de doble nucli Intel Atom a 1,86 GHz amb 2 GB de RAM en un espai reduït. Els sistemes operatius, ja preinstalados, Windows Embedded Compact 7 o Windows Embedded Standard 7, són les plataformes de programari necessàries per a la majoria de les aplicacions. La memòria no volàtil amb 2 GB o fins a 8 GB és suficient per a les dades d'usuari i programes extensos.

Aquest panell disposa de 2 ports Ethernet (10/100/1000), 4 USB 2.0 i 2 ports seriï (RS232, RS422/485). La memòria interna és ampliable mitjançant targeta de memòria CFast amb accés de dades d'alta velocitat. La robustesa de tot el sistema es completa amb el frontal de cristall amb protecció IP65 i una robusta carcassa metàl·lica.

Per a la visualització l'usuari pot triar entre el seu propi programari de visualització o la preinstal·lació del programari de Movicon.