Pepperl + Fuchs, S.A. - Mòduls de comunicacions i I/S per a autòmats programables

Pepperl + Fuchs LB/FB

Mòduls de quatre entrades i sortides analògiques: estalvien espai

Fotografia de Mòduls de quatre entrades i sortides analògiques
Sistema LB/FB: I/S remotes que estalvien espai

El conegut sistema LB/FB de Pepperl+Fuchs ofereix el màxim nivell de flexibilitat possible gràcies al seu gran nombre de mòduls d'I/S, la qual cosa també li permet adaptar-se a una major varietat d'aplicacions. A més la seva capacitat multicanal els proporciona una elevada densitat que s'ha vist augmentada encara més amb el desenvolupament de nous mòduls d'entrades/sortides analògiques.

Els nous mòduls d'I/S disposen de fins a quatre entrades i sortides analògiques i ara són més prims, ja que tenen una amplària de sol 20 mm enfront dels 40 mm que mesurava anteriorment. Aquesta menor grandària duplica la densitat i aconsegueix que les estacions d'I/S remotes siguin més econòmiques.

Pepperl+Fuchs va aconseguir reduir la grandària en millorar la gestió de l'alimentació, la qual cosa també redueix notablement les pèrdues de potència. La calor generada en l'armari de control roman dins dels nivells normals, de manera que les condicions mediambientals no afecten negativament a la fiabilitat i la vida operativa dels mòduls. Els nous mòduls poden substituir als antics sense necessitat de canviar la configuració.

Un LED de diagnòstic per a cada entrada/sortida és una característica millorada dels nous mòduls. Es pot llegir directament l'estat de cada entrada i sortida per a funcions de diagnòstic. L'interface de comunicació HART ha estat redissenyat i ara és més robust.

Juntament amb els mòduls hi ha disponible un mòdul extremadament flexible que compta amb I/S analògiques i digitals. Aquest mòdul permet l'adreçament de transmissors de 2 fils, solenoides de baix consum, vàlvules proporcionals i contactes mecànics. En realitzar la comanda es pot configurar depenent de l'aplicació. La configuració s'indica mitjançant un LED blanc i a més un LED de diagnòstic indica l'estat de cada entrada/sortida.