RS Iberia, S.A. - Mòduls de comunicacions i I/S per a autòmats programables

Brainboxes ED-588

Mòdul convertidor d'Ethernet a I/S digitals: permet la comunicació en qualsevol entorn, des de qualsevol lloc

Fotografia de Mòdul convertidor d'Ethernet a I/S digitals
El mòdul industrial ED-588 d'entrada/sortida (I/S) de Brainboxes és un dispositiu remot convertidor d'Ethernet a I/S digitals que ofereix vuit canals no aïllats d'entrada digital i vuit canals de sortida digital, per a muntatge en carril DIN, i un perfil compacte (22,6 mm d'ample) que ocupa un espai mínim. El mòdul conté un potent processador ARM de 80 MHz i 32 bits, que li confereix una capacitat de control sòlida i intel·ligent per permetre una interfície de sistema en planta. L'ED-588 compta amb una entrada de port seriï RS485, que es pot utilitzar per connectar-se als mòduls industrials estàndard NuDAM, eDAM i ADAM, elements bàsics en els sistemes de control de processos.

L'ampli rang d'alimentació redundant de doble entrada (+5 VDC a +30 VDC) permet adaptar-se a variacions de la típica font de +24 VDC, permetent altres fonts d'alimentació alternatives. Es pot muntar una segona font d'alimentació de backup com a mesura de seguretat per evitar el temps d'inactivitat en cas que falli la principal. L'alimentació també es pot aconseguir utilitzant l'alimentació de 5 volts del port USB de qualsevol ordinador, per realitzar la configuració sense estar en el propi lloc d'instal·lació. Una funció de vigilància permet fixar els estats independents adequats per a l'encès, enllaços de comunicacions de vigilància i vigilància de maquinari. L'interval de temps programable permet un control total. Els blocs i ports desmuntables numerats i codificats individualment per colors faciliten la instal·lació i simplifiquen el cablejat.

Capaç de manejar càrregues de corrent i tensió altes, l'ED-588 és ideal per a càrregues inductives, capacitives i resistivas tals com a màquines CNC, motors pas a pas, calefacció, ventilació i aire condicionat. El seu funcionament en un ampli rang de temperatures, entre -30 ºC i +80 ºC, permet que el dispositiu pugui fer front als canvis extrems de temperatura en entorns hostils. La temperatura de la CPU i l'estat de la font d'alimentació poden ser supervisats a través de la web o mitjançant programació ASCII.