Incomimex, S.L. - Pinces i ganxos

Mitjans d'elevació: aporten garantia, seguretat i solucions pràctiques

Fotografia de Mitjans d'elevació
Incomimex aporta garantia, seguretat i solucions pràctiques als problemes específics d'elevació. La gestió dels seus serveis està certificada de conformitat a les Normes Iso 9001, la qual cosa els permet satisfer les necessitats i expectatives dels seus clients.

Les sigles Rud són referent de qualitat, innovació, tecnologia i Know - How. La contínua dedicació a la millora i al R+D, són garantia que els productes Rud satisfan les majors exigències amb èxit.

La qualitat especial Vip és l'evolució del sistema Mecano Rud Grau 80, usat durant més de 20 anys.

Les cadenes i components Vip estan proveïdes d'una doble protecció exterior, consistent en dos processos: pretractament i recobriment rosa. Se sotmeten a un assaig de càrregues dinàmiques, més exigent que l'establert per la normativa actual on se sotmeten a més de 20.000 cicles de càrrega.

Així mateix, existeix la producció de cadena per eslingas en Vip-Grau 100 fins a diàmetre 22 mm, aconseguint capacitats de càrrega de fins a 20 t a un sol branc.

Amb el mateix diàmetre de cadena, la qualitat Vip permet incrementar la Cmu fins a un 30% en comparació de la qualitat Grau 80.

La signatura treballa també amb acortadores de cadena en sistema cazoleta, disponibles fins i tot per eslingas de cadena en diàmetre 22 mm Vip-Grau 100. Hi ha també una placa d'identificació multifunció, fent possible una ràpida inspecció de l'estat de la cadena; anelles de suspensió especials,ganxos, etc. A més, el seu programa Vip, combinat amb les armelles especials giratòries abatibles Rud, és la solució perfecta per a l'elevació i manipulació de càrregues.