Pepperl + Fuchs, S.A. - Lectors de codi de barres

Pepperl + Fuchs MAC502 y MAC433

Lectors de codis universals: per a totes les aplicacions

Fotografia de Lectors de codis universals
El MAC502 i el MAC433 que poden llegir tots els codis comuns d'1-D i 2-D (26 simbologies de codis diferents). Realitzen fins a 30 lectures per segon a velocitats de moviment extremadament altes de fins a 10 m/s. Tots dos lectors de codis tenen una profunditat de focus molt gran i poden llegir de manera molt fiable els codis a una distància des de 60 mm a 190 mm sense haver de fer modificacions mecàniques o electròniques. Els petits codis Data Matrix i codis de barres grans són detectats de forma segura a causa del gran camp de lectura de fins a 110 mm x 70 mm.

No és necessari cap programari de configuració per parametritzar i funcionar amb els lectors de codi, ja que aquestes tasques es realitzen mitjançant un modern interface web proporcionat per un servidor web integrat en el lector de codis. Com a resultat, el lector de codi pot ser configurat des de qualsevol PC usant l'interface de l'usuari.

El MAC502 i el MAC433 tenen una sortida de qualitat del codi per evitar la pèrdua de lectures. Si aquest cau per sota d'un valor predefinit, s'adverteix a l'usuari. A més tenen les potents funcions d'una memòria automàtica d'imatge errònia, una funció multicódigo que llegeix fins a quatre codis diferents al mateix temps, i la manera de ràfega per registrar i avaluar codis rebuts en una ràpida successió.

Tots dos lectors estan equipats amb un interface Ethernet i RS232 que suporten tots les interfícies de bus habituals (incloent Profibus, Profinet i DeviceNet). El MAC433 també disposa d'un interface VGA a través del com es pot connectar directament a una pantalla per ajudar a la configuració i ofereixen un control continu.

Les principals diferències es poden trobar en les carcasses. El MAC502 té una carcassa lleugera de plàstic, mentre que la carcassa del MAC433 és molt robusta de fosa de zinc a pressió. Els connectors M12 i la protecció IP65, els dos sensors són ideals per al seu ús en entorns industrials agressius.