Mitsubishi Electric Europe - Equips d'aire condicionat

Mitsubishi Electric MFZ-KJ

Equips d'aire condicionat: per a estades amb poca superfície de paret

Fotografia de Equips d'aire condicionat
Unitat d'aire condicionat i bomba de calor de sòl que ha estat especialment dissenyada per a aquelles estades amb poca superfície disponible de paret, com és el cas d'espais amb moltes finestres, prestatgeries o quadres en les parets.

Es tracta d'una unitat altament eficient, amb coeficient A+++. Incorpora una entrada d'aire en la seva part inferior. A més, el disseny amb una única llepi ofereix una major flexibilitat en la instal·lació de la unitat i manté una distribució òptima de l'aire. En manera calor, la llepi impulsa aire calent cap amunt i cap avall per aconseguir la temperatura de consigna més ràpidament. En canvi, en manera freda impulsa aire fred cap amunt.

Per a un major confort i control del teu aire, la unitat de sòl compta amb 20 dB de nivell sonor i un complet control remot que permet configurar la unitat segons els requeriments de l'usuari. També disposa de programador setmanal per a un major estalvi energètic i la manera i-Save per estalviar temps en la configuració de l'equip.

A través del filtre nano-platinum s'aconsegueix millorar la qualitat de l'aire i eliminar els bacteris i virus de l'ambient a través de partícules de platí-ceràmica nanométricas.

Característiques:

- Potencia fred: de 2,5 a 5 kW

- Potencia calor: de 3,4 a 6 kW