Schmersal Ibérica, S.L. - Senyalització industrial

CleanSign

Columna de senyalització lluminosa de LED: específica per al sector de l'alimentació i la higiene

Fotografia de Columna de senyalització lluminosa de LED
Schmersal té la solució adequada per al repte al que hauran d'enfrontar-se en el futur els fabricants de maquinària i els de productes alimentosos: la columna de senyalització lluminosa de Led CleanSign.

Aquesta columna lluminosa s'ha dissenyat i desenvolupat especialment per al seu ús en sales blanques, així com en els sectors de la higiene i l'alimentació. Així doncs, des del principi es van tenir en compte les normes i directrius existents (per exemple, els documents 8 i 13 de l'EHEDG, la directiva 2006/42/EG sobre maquinària) i es va consultar a experts i especialistes en disseny higiènic (com per exemple, especialistes de la Universitat Tècnica de Munic o de l'Institut Frauenhofer).

La columna CleanSign de Schmersal consta d'una multitud de detalls tant a nivell tècnic com de disseny i creativitat, que contribueixen substancialment a la seguretat dels seus productes. Per exemple, gràcies al seu disseny compacte no presenta superfícies irregulars, ranures ni juntes en les quals pugui emmagatzemar-se la brutícia. Així s'eviten les impureses i es redueix considerablement el risc de contaminació.

En el disseny de la columna CleanSign s'ha aplicat la inclinació mínima exigida per l'EHEDG de 3°: la part superior de la carcassa i el braç de la columna tenen una inclinació de 30°, la qual cosa garanteix la no acumulació dels líquids, una ràpida neteja i una bona visibilitat.

El disseny de CleanSign, pensat per a la seva fàcil neteja, redueix notablement els temps de neteja i garanteix la fàcil i completa eliminació de la brutícia. A més, s'estalvia en energia i en productes de neteja.

La carcassa de poliamida de la columna CleanSign està aprovada segons la FDA (Food & Drug Administration) i, per tant, pot utilitzar-se amb aliments i és resistent als productes de neteja i desinfecció. A més, l'element de connexió de la columna i el braç de subjecció constitueixen un conjunt integrat, de manera que s'eviten punts d'unió addicionals en els quals pot emmagatzemar-se la brutícia.

Un cargol de fixació ràpida denominat “Pine Tree Clip” facilita i agilita el muntatge. La fixació i la connexió de la columna es realitzen per la part posterior, amb el que la carcassa queda totalment tancada i s'evita la realització de forats.

Així mateix, la potent CleanSign no necessita manteniment gràcies a l'ús de la tecnologia Led i disposa d'una vida útil de fins a 50.000 hores. Compte també amb un vibrador sonor integrat, que garanteix que totes les persones que no tinguin la columna a la vista percebin la senyalització.