Fagor Automation, S.Coop. - Controls numèrics CNC

Fagor CNC 8070

CNC d'altes prestacions: controla fins a quatre capçals i 28 eixos

Fotografia de CNC d'altes prestacions
Fagor ha desenvolupat el CNC 8070 d'altes prestacions i amb capacitat per controlar fins a quatre capçals i 28 eixos simultàniament, està especialment dissenyat per mecanitzar contorns d'alta precisió.

És capaç de governar centres de mecanitzat, centres de tornejat amb diverses torretes i diversos capçals, així com màquines combinades entorn-maduixa o maduixa entorn. Tots els desplaçaments que no intervenen en la mecanització de la peça, com a clients, llunetes i contrapunts, es configuren com a eixos independents perquè els seus desplaçaments s'executin lliurement, no interrompent el mecanitzat de la peça.

La seva compatibilitat cap enrere permet editar programes de mecanització elaborats en els CNC Fagor 8040, 8050 i 8055, i no és necessari tornar a programar aquestes peces per al CNC 8070. També és possible utilitzar posteriorment aquests programes en altres màquines del taller que estan equipades amb CNC 8040, 8050 i 8055.

Amb els algorismes millorats per mecanitzat a alta velocitat i l'ús combinat de splines i transicions polinòmiques, que incorpora el CNC, es millora la qualitat del mecanitzat, aconseguint velocitats de tall superiors, contorns més suaus, millor qualitat superficial i major precisió, reproduint fidelment la superfície programada amb les toleràncies de qualitat més exigents.

La sincronització de capçals permet, en els torns, mecanitzar la peça en una única lligada, acoblant dos capçals en velocitat i sincronitzant en posició, no cal efectuar cap recerca de referència.

Disposa de funcions per a la mecanització en plans inclinats i admet tot tipus de capçals: esfèrics, ortogonals, angulars, taules giratòries i la combinació de capçals basculants i taules giratòries per mecanitzats amb 5 eixos RTCP i control tangencial.

L'ús d'un interfície Serco entre el CNC i els accionaments digitals Fagor permet millorar la resposta del sistema i obtenir un major grau de precisió de la mecanització. La solució digital Fagor es completa amb l'ús de dispositius de captació absoluta Fagor.