Xial Domotecnologia, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Xial Domotecnologia, S.L.
Av. Villatuerta, 31-33 - Pol. Ind. San Miguel
31132 Villatuerta (Navarra) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑948550336   +34‑902883989  
🖷:  +34‑948554210
w:  www.xial.es
Domòtica i eficiència energètica

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Xial Domotecnologia, S.L.

Xial Domotecnología és una empresa amb tecnologia pròpia que desenvolupa i fabrica productes en l'àmbit de l'eficiència energètica i la domòtica. El factor diferencial de XIAL és la innovació tecnològica. Per a això compta amb la col·laboració d'universitats, centres tecnològics i importants partners internacionals, la qual cosa li ha permès rebre el suport i reconeixement de l'Empresa Nacional d'Innovació.

Xial està integrada per quatre Unitats Estratègiques de Negoci (UEN´S),
Domotec, Plataforma, Xi- Rehabilita i Subcontratción, amb elles contribueix amb productes innovadors a l'eficiència energètica i a la seguretat i el confort dels habitatges nous i existents, així com a través de la seva plataforma web ofereix serveis d'avantguarda per a ciutadans i empreses.

Laboratoris: XIAL compta amb dos laboratoris d'Hidràulica i Electrònica en els quals disposa d'equips de mesurament i control d'última generació per simular, testar i realitzar un control objectiu de les millores incorporades a cada producte i avaluar les seves prestacions i vida útil.

Qualitat:Xial és una companyia amb una clara orientació al client que aplica criteris irrenunciables de qualitat a la seva gestió – ISO 9001 i 14001, OHSAS 18001- i a tots els seus productes, que disposen del marcat CE , garantia de compliment de totes les directrius europees.