Vaelsys Formación y Desarrollo, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Vaelsys Formación y Desarrollo, S.L.
Calle Cochabamba 24, 1ºB
28016 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑918046248  
🖷:  +34‑914973471
w:  www.vaelsys.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Vaelsys Formación y Desarrollo, S.L.

Vaelsys és una empresa especialitzada en solucions de visió artificial. La seva tecnologia abasta les diferents branques de coneixement relacionades amb l'anàlisi d'imatge: tractament, reconeixement i classificació. L'experiència i especialització de l'empresa la converteixen en un soci idoni per a projectes relacionats amb detecció i reconeixement d'imatge o video (intrusió, objectes abandonats, conteos etc.

L'experiència i la seva plataforma tecnològica són els principals valors de Vaelsys. L'equip d'enginyers de R+D ha treballat durant anys amb problemes de reconeixement de patrons, millora d'imatge, algorismes de classificació. Aquest coneixement permet una avaluació i definició de solucions òptimes. L'esforç per introduir els últims avanços en intel·ligència artificial i millorar dia a dia els productes ha estat reconegut en nombroses ocasions per diverses entitats. Alguns exemples són els premis a la millor empresa de base tecnològica 2006 i 2007 i a l'empresa més innovadora en la fira internacional d'informàtica SIMO durant la presentació del producte ViFence.

L'empresa compta amb importants suports financers que han permès el seu naixement i la implantació d'una estratègia basada en la innovació tecnològica. Els seus principals socis estratègics, La Caixa i la Universitat Autònoma de Madrid (UAM), són una garantia d'excel·lència en recerca i solvència tècnica i financera.

Vaelsys es va fundar en 2004. Des de 2005 forma part del Parc Científic de Madrid instal·lant les seves oficines centrals a la seu que aquest posseeix dins del Parc Tecnològica de Madrid en Tres Cants.