Timpolot - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Timpolot
Passeig Sant Roc, 26
17800 Olot (Girona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑687725970  
w:  www.timpolot.com
Enginyeria de robòtica, visió artificial i automatització de processos

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Timpolot

Timpolot és una enginyeria de robòtica, visió artificial i automatització de processos especialitzada en la indústria cárnica amb robots manipuladors de la carn fresca, robots paletizadores, robots carregadors de barquetas i termoformadoras, i l'automatització de controls de qualitat de carn fresca amb la mesura de pH de pernils.

La nostra missió és ser el soci tecnològic dels nostres clients en l'automatització de línies de procés. Els nostres clients coneixen les seves línies de productes; nosaltres coneixem la tecnologia a aplicar i tenim el know-how per aplicar-la i junts millorar les seves línies i permetre als nostres clients augmentar beneficis. La nostra visió és ser un referent a nivell d'automatització i control de qualitat en producte fresc i la robotización de línies de procés en la indústria cárnica. Per aconseguir-ho tenim aliances estratègiques amb empreses tecnològiques i institucions com IRTA, per seguir millorant els processos actuals i buscar noves solucions. El nostre valor principal és ajudar al nostre client a aconseguir els seus objectius, amb la màxima responsabilitat i amb una comunicació fluïda.

Col·laborem estretament amb IRTA en projectes de R+D en el camp de la determinació de la qualitat de productes frescos amb l'automatització de noves sondes i tecnologies.

Timpolot forma part del clúster tecnològic Innovacc.