Stotz Fredenhagen Industries, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Stotz Fredenhagen Industries, S.A.
Castelló, 17 - Pol. Salinas
08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936362219  
🖷:  +34‑936363208
w:  www.stotz-fredenhagen.com
Automatització de sistemes de transport de materials

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Stotz Fredenhagen Industries, S.A.

Des de fa més de 130 anys Fredenhagen és una de les empreses capdavantera en automatització de sistemes de transport de materials. El nostre grup, amb seu central en Offenbach, a Alemanya, i delegacions a diversos països ofereix solucions completes molt actuals i d'alt nivell tècnic.

Fredenhagen amb una plantilla fixa d'aproximadament 100 empleats en la central i una extensa xarxa de filials, empreses associades i representacions, treballa sota el concepte de solució completa, cobrint serveis de venda, enginyeria i producció.

Una elevada competència tècnica i una experiència de molts anys fan que Fredenhagen continuï sent pionera en manutenció. Diversos premis internacionals certifiquen la nostra capacitat i bon servei al client. Les certificacions ISO 9001:2000, VDA 6.4 i ISO 14001 donen fe del nostre alt nivell de qualitat i gestió del producte.

El continu desenvolupament i l'optimització del ventall dels seus productes situen a Fredenhagen en el grup d'empreses líders en tecnologia. Renombradas empreses, com a BMW, Caterpillar, DaimlerChrysler, Ford, General Motors, Hydro Aluminium, Volkswagen, Volvo i 3M són els nostres clients de referència.