Sheitek Automatización Industrial, S.A.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Sheitek Automatización Industrial, S.A.L.
Pol. Industrialdea Pab. 50
20720 Azkoitia (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943850506  
🖷:  +34‑943851101
w:  www.sheitek.com
Automatització de processos industrials per als sectors de la fusta i del metall

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Sheitek Automatización Industrial, S.A.L.

Sheitek Automatització Industrial, S.A.L. va ser fundada al maig de 1996 per la iniciativa de sis persones experimentades a les diverses àrees de coneixement que abasta l'activitat desenvolupada per l'empresa: l'automatització de processos industrials, principalment en el sector de la fusta.

L'automatització dels processos industrials comença per la concepció del sistema a aplicar per a la solució al problema plantejat pel client. L'experiència acumulada tant per desenvolupaments propis com per solucions implantades per altres fabricants condueixen a concebre el que serà l'oferta de la instal·lació. Sheitek realitza l'enginyeria, construcció i muntatge de totes les seves instal·lacions explicant, lògicament, amb un entorn altament especialitzat en serveis de subcontractació donada la seva ubicació en la localitat d'Azkoitia, entorn amb gran tradició en la construcció de màquina-eina, maquinària per a la fusta, etc.