Röhm Ibérica, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Röhm Ibérica, S.A.
Rejas, 9, Nave 11d - Pol. Empresarial Coslada -
28022 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913135790  
🖷:  +34‑1313573
w:  www.rohmiberica.com
Eines de subjecció

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Röhm Ibérica, S.A.

Röhm Ibèrica, empresa filial d'un dels majors fabricants del món en útils de subjecció per a màquina-eines, va ser creada per oferir serveis als clients d'Espanya i Portugal, amb productes d'alta qualitat i assessorament tècnic en el camp de l'amarri.
Els inicis de Röhm Ibèrica, van tenir lloc a Madrid 1985, amb un grup competent de persones, que van aconseguir obrir un camí dur i difícil, consolidant a Röhm Ibèrica com una empresa capdavantera en el sector dels útils per l'amarri.
Avui dia els grans fabricants de màquina-eina, equipen les seves màquines amb accessoris Röhm, i pretenem continuar amb la nostra linea d'expansió, tenint una forta presència en els diferents sectors de mercat eòlic, aeri, ferroviari i automoció, competint per donar la millor qualitat i garantia als nostres clients.

Reparació i manteniment


RÖHM posseeix un servei post venda, per a tots els seus clients, assegurant el manteniment de tots els seus equips, en les instal·lacions dels clients o en les pròpies instal·lacions.
El servei de reparacions s'efectua en les instal·lacions de Madrid i Alemanya, on es reparen tots els equips de la marca, previ pressupost sense compromís.