Representaciones Euromaher, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Representaciones Euromaher, S.L.
P.I. Jundiz C/ Uzbina,6
01015 Vitoria - Gasteiz (Araba/Álava) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑945292614  
🖷:  +34‑945292613
w:  www.euromaher.com
Comercialització de màquines i instal·lacions per a estampació en fred, automatització, granallado i acabat de superfícies i medi ambient.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Representaciones Euromaher, S.L.

Vendre les millors marques industrials al millor preu no és suficient. Les empreses necessiten d'un proveïdor que els acompanyi en tot el camí.

Euromaher, des de 1999, presta solucionis integrals de maquinària industrial per a diferents sectors: estampació, tractaments de superfícies i automatització.

Euromaher compta amb unes instal·lacions de 2000 m2, inaugurades en 2005, per oferir un servei integral orientat a la satisfacció del client: estudi i assessorament previ de la solució més adequada, muntatge i engegada de la instal·lació així com un servei postvenda.

Des d'Euromaher s'aposta per la innovació i millora constants, per això col·labora amb signatures de prestigi internacional, que apliquen l'última tecnologia, amb la finalitat de garantir la millor solució adaptada a les necessitats reals que es demanden.

Les garanties d'Euromaher:

  1. Marques capdavanteres: distribueix Sacma i Omsg, líders europeus al capdavant en producció, qualitat i preu.
  2. Serveis integrals: enginyeria, laboratori, formació, recanvis i assistència tècnica. Sempre al servei del client.
  3. Temps de lliurament mínim o immediat: a causa de la capacitat del proveïdor i a l'estoc disponible, Euromaher permet estar operatius abans que la mitjana del mercat.
  4. Cost de manteniment més sota: Euromaher li demostra perquè els costos de manteniment són els més baixos i més flexibles del mercat.