Rems España, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Rems España, S.A.U.
Herramientas, 28 - Pol. Ind. San José de Valderas
28918 Leganés (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916444833  
🖷:  +34‑916430155
w:  www.rems.de
Desenvolupa productes per al mecanitzat de tubs

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Rems España, S.A.U.

Des de la seva fundació l'any 1909 REMS desenvolupa productes per al mecanitzat de tubs, sobretot per als instal·ladors de sanitaris i calefacció. Al principi jocs d'atornilladores, a continuació van seguir les màquines i les eines elèctriques. El requeriment del fundador de l'empresa Christian Föll ’’REMS ha de ser millor“ va anar sempre la pauta de totes les actuacions. En l'actualitat, REMS és un fabricant capdavanter de màquines i eines per al mecanitzat de tubs.

Els enginyers de recerca de REMS tenen idees convincents, orientadores, que faciliten la vida quotidiana dels professionals de la instal·lació. Tenen en compte tots els requisits essencials i aprofiten l'àmplia experiència pràctica. Experts de tots els àmbits empresarials procuren que cada possibilitat de millora s'introdueixi en el nou desenvolupament. D'aquesta manera es generen les eines perfectes per a l'aplicació dura en l'obra. Els productes REMS són molt benvolguts per la seva tècnica innovadora i el seu alt estàndard de qualitat i s'empren a tot el món. D'això s'aprofiten el comerç i l'usuari.

REMS aconsegueix sempre estar al capdavant de l'avanç tècnic amb els productes innovadors. Moltes patents vigents al país i a l'estranger ho demostren.