Omron Electronics Iberia, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Omron Electronics Iberia, S.A.U.
Arturo Soria, 95
28027 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑902100221   +34‑913777900   +34‑913777902  
🖷:  +34‑902361817
w:  industrial.omron.es/es/home
Omron celebra el seu 75 aniversari amb activitats de treball voluntari i iniciatives ecològiques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Omron Electronics Iberia, S.A.U.

Per commemorar el seu 75 aniversari, que se celebra en 2008, Omron reafirma el seu valor corporatiu fonamental, “Treballar en benefici de la societat”, a través d'un ampli programa de treball voluntari que realitzaran els 35.000 empleats de l'empresa. L'empresa va contreure des de fa temps el compromís de crear una societat millor i cada any les diferents seus de l'empresa a tot el món celebren el ‘Dia Omron’ amb activitats de suport a organitzacions locals benèfiques i d'assistència social.

Amb les celebracions del 75 aniversari es porta aquesta labor un pas més enllà, amb un programa de cinc mesos de ‘Ressò-Volun’ d'iniciatives mediambientals i treball voluntari, que culminarà amb una important donació a les organitzacions benèfiques designades. Entre el 10 de maig i el 30 de setembre de 2008, els empleats d'Omron participaran en diferents activitats, que van des d'iniciatives per augmentar el reciclat i l'estalvi energètic fins a labors caritatives i dirigides a la comunitat. Per iniciar aquest esdeveniment, les empreses d'Omron Europe han dedicat la tarda del 9 de maig de 2008 a participar en activitats locals de contribució social.

Fins a finals de setembre, tots els empleats d'Omron rebran punts ‘Ressò-Volun’ per les activitats desenvolupades. L'empresa realitzarà donacions a les organitzacions caritatives designades, en funció del nombre de punts que hagin guanyat tots els empleats. Omron Europe destinarà aquesta donació al projecte de la Creu Vermella d'Educació Sanitària a Malawi.

Malawi és un dels països més pobres i amb una major densitat de població d'Àfrica. Registra alts índexs de malalties com la SIDA, la malària, així com malalties respiratòries i manques nutricionals. La Creu Vermella treballa amb el govern de Malawi per impartir un programa d'educació sanitària dirigit a dones embarassades, amb la finalitat de reduir la taxa de mortalitat infantil. Els punts aconseguits en les activitats del 75 aniversari d'Omron Europe s'empraran per recolzar aquest programa.

En un missatge dirigit als empleats, Yoshio Tateisi, President del Grup Omron, manifestava el següent: “Els convido a cadascun de vostès a participar en el nostre 75 aniversari, com una oportunitat per reflectir el significat del valor fonamental corporatiu d'Omron. Al costat de vostès, m'agradaria renovar el nostre compromís de crear una societat millor, una societat sostenible en la qual tots puguem viure i prosperar”.