NGK Spark Plug Europe GmbH - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
NGK Spark Plug Europe GmbH
Frederic Mompou, 5, 2-3
08960 Sant Just Desvern (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934990103   +34‑934802299  
🖷:  +34‑934990231
w:  www.ngkntk.com/es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
NGK Spark Plug Europe GmbH

NGK Spark Plug Europe és una empresa europea amb arrels japoneses que coordina totes les activitats europees del grup d'empreses japonès NGK Spark Plug Co., Ltd. L'empresa matriu està situada en Nagoya (Japó).
El grup empresarial està present a tot el món amb nombroses filials de distribució, centres de producció i centres tecnològics.
La història dels èxits de NGK va començar a Europa fa més de 30 anys amb la fundació, en 1979, de NGK Spark Plug Deutschland GmbH, predecessora de l'actual NGK Spark Plug Europe GmbH. Des de llavors, NGK s'ha anat desenvolupant a Europa, i de proveïdora de bugies d'encès per a motos japoneses s'ha convertit en una empresa capdavantera en tecnologia i soci indiscutible dels fabricants d'automòbils i de la indústria especialitzada.
Avui dia no hi ha pràcticament cap fabricant d'automòbils que no empri productes NGK. Per exemple, les bugies: en 1976 Saab va començar a equipar els seus vehicles amb bugies d'encès NGK, i en 1983 li va seguir Bentley i, en 1987, Maserati, Renaukt i Rolls Royce van fer el mateix. En els anys noranta també es van decidir a utilitzar NGK les marques Alfa Romeo, Audi, VW, Opel, Fiat, Jaguar, Smart, Ferrari, DaimleChrysler, Volvo i Seat. Finalment, al nou segle s'han incorporat Maybach i Range Rover.
A Espanya, NGK disposa de sucursal pròpia des de 1992, i des d'ella es distribueix també al mercat portuguès. La sucursal està situada a uns deu quilòmetres a l'oest de la ciutat de Barcelona.