Interroll España, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Interroll España, S.A.
Artesans, 10
08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935942706   +34‑935912679  
🖷:  +34‑3753526
w:  www.interroll.com
Fabricant de productes per a sistemes de manipulació de càrregues unitàries, la logística interna i l'automatització.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Interroll España, S.A.

Interroll és un dels principals fabricants del món de productes clau per a sistemes de manipulació de càrregues unitàries, la logística interna i l'automatització.
Aquestes solucions s'utilitzen principalment dins de l'àrea del processament d'aliments, la logística aeroportuària, els serveis postals, la distribució i diferents segments industrials. Els productes inclouen unes solucions d'accionament fàcils d'integrar, tals com mototambores per a transportadors de banda, corrons motoritzats de c. c. i corrons no motoritzats per a sistemes de transport, mòduls d'emmagatzematge dinàmic energèticament eficients per a compactes sistemes de prestatgeries de taujanes/contenidors en centres de distribució, sorters, corbes de banda i altres mòduls de transport fàcils d'usar per a sistemes de manutenció de materials eficients en termes de costos.
Interroll atén a més de 23 000 clients, principalment a fabricants d'equips i especialistes en enginyeria regionals, així com a integradors de sistemes, a companyies multinacionals i a usuaris finals. Interroll compta amb 1.500 empleats en 28 empreses i cotitza en la Borsa suïssa SIX Swiss Exchange. Gestionat per una societat de cartera estratègica amb seu en Sant'Antonino, Suïssa, el grup opera a través de dues divisions de negoci principals: La divisió "Vendes i Serveis Internacionals" comercialitza i distribueix tota la gamma de productes Interroll d'acord amb els mercats objectiu específics, mentre que la divisió "Productes i Tecnologia" supervisa els centres de tecnologia internacionals i altres centres de producció, amb responsabilitats que van des del R+D, la gestió de productes i les compres estratègiques a la tecnologia de producció i la fabricació.