Iberoptics, Sistemas Ópticos, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Iberoptics, Sistemas Ópticos, S.L.
Camino de Hormigueras 124, Portal 4, 3I
28031 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913854395  
🖷:  +34‑913325910
w:  www.iberoptics.com
Venda de sistemes òptics i telecomunicacions així com la instal·lació i manteniment dels mateixos, serveis de formació i instrucció en l'ús d'aquests.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Iberoptics, Sistemas Ópticos, S.L.

Iberoptics, Sistemes Opticos, fundada l'any 2008, proporciona sistemes òptics d'altes prestacions: Càmeres CCD/CMOS, lents, il·luminació, accessoris..., avalats per les primeres marques del sector.

Treballa per satisfer les seves necessitats, recolzada en l'experiència i el coneixement, oferint un servei àgil i puntual.

Tenint en compte que la tecnologia evoluciona, i amb vista a un futur amb èxit, Iberoptics manté el seu compromís de conèixer tant les tendències emergents com els reptes als quals s'enfronten els seus clients i poder proporcionar les solucions mes adequades a cada moment.

Iberoptics, li convida a conèixer la seva completa gamma de productes, sol·liciti tanta informació com necessiti a través dels canals de contacte.