Hypertherm Europe, BV - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hypertherm Europe, BV
Vaartveld, 9
4704 SE Roosendaal Països Baixos

Cómo llegar

☎:  +31‑165596907  
🖷:  +31‑165596921
w:  www.hypertherm.com/es
Desenvolupament de sistemes de tall de metalls

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Hypertherm Europe, BV

Les arrels d'Hypertherm es remunten a l'any 1968 quan el seu president, Dick Couch, i Bob Dean van materialitzar el major canvi radical des del descobriment preliminar del tall per plasma catorze anys enrere. Ells van descobrir que, si s'injectava radialment aigua a un filtre de tall per plasma, seria possible aconseguir un arc molt més estret, capaç de tallar metall amb una velocitat i precisió mai abans vistes. A més, van eliminar virtualment dos problemes que assetjaven la indústria des del principi – l'acumulació d'escòria i un fenomen denominat “doble arc”.

Actualment, Hypertherm dissenya i fabrica els sistemes per a tall de metall més avançats del món, utilitzats en una àmplia varietat d'indústries, com a construccions navals, petroli i gas natural, equips pesats, acer estructural i manufactures.
La seva línia de productes comprèn sistemes de tall per plasma manual i mecanitzat, consumibles, control de moviments per CNC i controls d'altura, programari CAM/CAD i productes per a tall per làser.

Els sistemes per a tall de metalls Hypertherm són reconeguts per la seva rapidesa, precisió i confiabilitat, la qual cosa redunda en una major productivitat i rendibilitat en desenes de milers d'empreses.