Hebico Ingenieros, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hebico Ingenieros, S.A.
Pintor Lekuona, 4
48012 Bilbao (Bizkaia) Espanya
☎:  +34‑944425424   +34‑944436388  
🖷:  +34‑944420215
w:  www.hebico.es
Subministrament d'elements per a l'automatització de processos industrials

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Hebico Ingenieros, S.A.

Hebico Enginyers va començar la seva activitat l'any 1975. Des de llavors ha subministrat productes per a la indústria buscant l'eficàcia i la millora dels processos. La comunicació contínua i directa amb els nostres clients sempre ha representat un element central en la nostra política empresarial.

Hebico Enginyers va ser pionera en la introducció i subministrament d'elements per a l'automatització dels processos industrials en la indústria espanyola, tractant sempre d'oferir els millors productes i el millor servei possible.

Actualment som una de les més importants i especialitzades empreses del seu ram en l'àmbit nacional, present tant en el subministrament de primer equip com en el del recanvi, passant pel manteniment i el mercat de la distribució. És per això que algunes de les empreses més rellevants dels sectors com la màquina eina, l'automòbil i fabricadors de tot tipus s'aprovisionen regularment en els nostres magatzems i compten amb la nostra oficina tècnica per a l'assessorament i el desenvolupament de nous equips i aplicacions.

Oferir als nostres clients solucionis integrals adaptant-nos a les seves necessitats és el principal objectiu que ens hem fixat. Per a això disposem de les eines necessàries:

• Una àmplia i variada Gamma de Producte, recolzada per fabricants de gran qualitat, altament innovadors i competitius.

• La nostra Xarxa Comercial, que cobreix el mercat nacional i Portugal.

• Les nostres Instal·lacions i Magatzem Central de Bilbao i n/oficines de Barcelona

• Un complet departament tècnic que li assessorarà en tot el relacionat amb l'absorció d'energia i automatització de processos.

• La nostra dilatada experiència és garantia de qualitat i la nostra presència a nivell mundial brinda suport al client allí on ho necessita.