Fundación Fatronik, S.A. (Tecnalia) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Fundación Fatronik, S.A. (Tecnalia)
Paseo Mikeletegi, 7 - Parque Tecnológico
20009 Donostia - San Sebastián (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943005500  
🖷:  +34‑943005511
w:  www.fatronik.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Nostra missió

Investigar, Desenvolupar i Innovar (R+D+i)

Fatronik som un projecte compartit per persones, que sota la figura d'una organització privada sense ànim de lucre, ens dediquem a generar i assimilar coneixement, transformant-ho en innovacions empresarials competitives, mitjançant la transferència de tecnologia a empreses existents o promocionant la creació de noves empreses. Tenim com a objectiu la generació de riquesa, benestar i satisfacció a la societat, clients i persones de l'organització.

R+D+i per a l'empresa i també para les persones

Fatronik és un centre de recerca especialitzat en la generació de dispositius intel·ligents, que requereixen de la integració de diferents tecnologies: mecànica, control, electrònica i tecnologies de la informació; i d'un profund coneixement dels processos de fabricació.

Històricament, Fatronik ha vingut aplicant aquest coneixement a donar resposta a les necessitats tecnològiques de diversos sectors industrials, ajudant a incrementar l'eficiència i competitivitat dels mateixos. No obstant això, des de 2003 ha apostat per aplicar la tecnologia també a l'àmbit social. Pretenem millorar la qualitat de vida de les persones, centrant-nos principalment en les persones majors i discapacitades.

R+D+i per crear valor

L'objectiu de Fatronik és clar: Transformar coneixement en negoci. Per a això hem desenvolupat innovadors models de relació amb els nostres clients, que garanteixen la màxima rendibilitat i es tradueixen en productes, processos i serveis innovadors que milloren el seu nivell competitiu.

No només això. Pretenem que tot el nostre coneixement, tota la nostra recerca, estigui orientada a la creació de valor: generar idees que passin a ser negocis i contribueixin a impulsar el creixement econòmic i millorar la competitivitat del teixit empresarial. Per això realitzem un important esforç en la generació de patents i el seu posterior llicenciament i en la creació de noves empreses de base tecnològica.

R+D+i tenint el futur molt present

El client és el nostre primer compromís, però no l'únic. La nostra missió subratlla també una vocació per l'entorn social, econòmic i mediambiental en el qual vivim.

Aquest doble compromís ens porta a prendre la iniciativa. Perquè innovació també és anticipació. Per això, escometem recerca d'avantguarda per pròpia iniciativa. Investiguem i col·laborem amb institucions i centres tecnològics de tot el món, assimilant coneixement amb la finalitat d'establir les bases de nous avanços tecnològics que s'aplicaran com a solucions a les necessitats futures dels nostres clients.