Frigicoll, S.A. - Div. Clima - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Frigicoll, S.A. - Div. Clima
Blasco de Garay, 4-6
08960 Sant Just Desvern (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934803322  
🖷:  +34‑934803323
w:  home.frigicoll.es
Instal·lacions de climatització

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Frigicoll, S.A. - Div. Clima

Una vegada fundada l'actual raó social de Frigicoll en 1975, anys més tard va néixer l'oportunitat d'introduir-nos en el sector de climatització. Després d'empenzar aquesta nova marxa, cap a l'any 2000 i després d'indiciarse la diversificació energètica i la comercialització dels sistemes d'energia solar tèrmica, es va donar lloc al naixement de la marca Kaysun, la qual ha anat forjant-se any rere any en una linea alcista d'èxits. Actualment Kaysun representa una icona en el sector.la aposta de Frigicoll mostra l'àmplia gamma de productes i la seva forta implantació al mercat.

Kaysun és marca pròpia de Frigicoll i representa la comercialització de climatització i energia solar tèrmica. Kaysun és d'una gran i reconeguda trajectòria gràcies a les seves més de deu anys d'història amb nombrosos projectes que s'han anat aconseguint dia després de dia. Capaç de climatizar amb equips de la gamma Domestica fins a la gamma Industrial (VRF), amb referències tan representatives com l'Hotel Hilton de Barcelona.

Actualment Kaysun és una marca amb una gran presència i projecció internacional, sent distribuïdors en països com França, el Marroc, Irlanda, Itàlia, Andorra i Portugal i segueix creixent constantment. Els valors que defensen la marca Kaysun són avui dia àmpliament reconeguts en tots aquests països i la garantia “Frigicoll” li acompanya creuant fronteres.