Elettrorava Ibérica Servicios, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Elettrorava Ibérica Servicios, S.L.
Lisboa, 4
08191 Rubí (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935887626   +34‑935886943  
🖷:  +34‑935884089
w:  www.elettrorava.es
Fabricació i construcció de màquines equilibradores industrials. Fabricació de màquines equilibradores automàtiques. Equips d'equilibrat portàtil. Monitoreo i anàlisi de vibracions. Equips mesurada i alineació làser

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Elettrorava Ibérica Servicios, S.L.

75 anys sent pioners en equilibrat: L'Enginyer Antonio Rava l'any 1922 funda a Torí la primera fàbrica, construint productes amb motors d'alta velocitat, sent necessari el desenvolupament de sistemes d'equilibrat que no existien al mercat.

Des dels seus inicis Elettrorava està present en les principals fires industrials.

Durant les dècades següents Elettrorava no va deixar de créixer i d'incorporar nous productes. Amb el pas del temps es va fer necessari ampliar i modernitzar les instal·lacions, per això en 1966 es van inaugurar les noves instal·lacions.

Les noves instal·lacions estan situades en Savonera (Torino) i consten d'una planta de 10.000 m2 per a fabricació, situada en uns terrenys de 30.000 m2.

En les noves instal·lacions és on es fabriquen les equilibradores així com la resta de productes d'Elettrorava.

Però Elettrorava no s'ha limitat a l'àmbit italià, sinó que ha crescut i s'ha estès pel món, establint centres de producció i distribució per tot el món.

Els principals centres de producció estan situats a Torí (Elettrorava S.P.A.) i a Rubí (Barcelona) Elettrorava Ibèrica.

En l'actualitat Elettrorava disposa de distribuïdors a tot el món: Gran Bretanya, França, Polònia, Hongria, Romania, Grècia, Corea, Xina, Austràlia, Sud-àfrica, Portugal, Argentina, Brasil i Panamà.