Electrónica de Medida y Control, S.A. (EMECO) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Electrónica de Medida y Control, S.A. (EMECO)
Arturo Soria, 106, Chalet 1
28027 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913774459   +34‑913774331  
🖷:  +34‑913774459
w:  www.emeco-sa.com
Equips de mesura, comprobadores i testers

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Fundada en 1980, Electrònica de Mesura i Control, S.A. (Emeco, S.A.) inicia les seves activitats amb la importació i distribució d'equips de mesura, comprobadores i testers, inicialment per a la seva aplicació a les xarxes elèctriques de baixa tensió i en Laboratoris d'electrònica.
A mitjan dècada dels 80 va ampliant la seva activitat a les xarxes de comunicacions de dades amb equips d'anàlisis de protocol i electrònica de xarxa.

Actualment desplega la seva activitat en tots dos mercats mantenint intacte el seu esperit i estil originals de tracte directe amb el client i suport i ajuda al mateix en totes les situacions.


Emeco posseeix una llarga experiència en la importació i distribució d'equips electrònics professionals en dues àrees d'activitat:

- Instrumentació:

Analitzadors de qualitat i consum en xarxes elèctriques, vatímetros, comprobadores de Bateries, gausímetros, magnetòmetres, fonts d'alimentació i patrons de laboratori, càrregues, filtres actius, generadors, amplificadors, fasímetres, transductors, dataloggers, monitors de paràmetres ambientals i protectors enfront de sobretensiones transitòries.

- Transmissió de dades:

Analitzadors de protocol i comunicacions per RS232, RS485 i Ethernet, TAPS, mòdems, commutadors, convertidors, multiplexors, equips d'accés a xarxes de coure i fibra òptica i controladors d'Alarmes a través d'Internet o de comunicacions radio GSM/GPRS.