Grupo Bcnvision, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Grupo Bcnvision, S.L.
Gallecs, 68 planta 10 (Edifici Mollet Nord)
08100 Mollet del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑937194935  
🖷:  +34‑937198931
w:  www.bcnvision.es
Solucions d'inspecció industrial basades en visió artificial

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Grupo Bcnvision, S.L.

BCN VISION és una empresa especialitzada en el disseny, instal·lació i manteniment de sistemes de visió artificial 2D i 3D a nivell industrial.

És distribuïdor oficial de marques capdavanteres al mercat de la visió com Cognex, SmartRay i TMS Lite per això pot oferir els sistemes de visió artificial més competitius.

Les seves solucions van dirigides a un ampli ventall de sectors, des de l'automoció, farmacèutica i cosmètica fins a l'alimentació, el packaging o el sector metal·lúrgic.

Amb un vessant molt tècnic està orientada a oferir un servei de proximitat al client amb l'objectiu de convertir-se en el seu partner de confiança. La complexitat de les seves solucions varia en funció de les necessitats de cada client podent oferir des d'aplicacions senzilles o estàndards de trazabilidad, presencia/absència o detecció de defectes fins a aplicacions desenvolupades a mesura per a l'obtenció de models tridimensionals.

BCN VISION ofereix també altres serveis com a cursos de formació continuada o formacions a mesura perquè els seus clients puguin acte gestionar les seves pròpies aplicacions de visió.

BCN VISION disposa d'oficines tècniques i comercials a Barcelona i Biscaia.