Baumer Automación Ibérica, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Baumer Automación Ibérica, S.L.
Paseo de Gracia, 59, Entlo. 4ª
08007 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑932547864  
🖷:  +34‑932547879
w:  www.baumer.com
Desenvolupament, fabricació i distribució d'instruments de mesura

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Baumer Automación Ibérica, S.L.

Bourdon-Haenni és capdavanter en desenvolupaments, fabricació i distribució d'instruments de qualitat, mecànics com a electrònics, en el sector de la mesura de pressió, de temperatura, força i acceleracions.

Des del 10 de Novembre de 2005, Bourdon-Haenni s'integra com una nova area de negoci en el grup "Baumer".

Bourdon-Haenni S.A.S. incrementa i consolida la seva presència en la península ibèrica i així potencia la seva xarxa internacional consolidada en 11 societats i fàbriques.

Certificada ISO 9001 des de 1991, la seva gamma de productes es compon de transmissors de pressió, manòmetres, presostatos i termòstats, separadors i accessoris, sistemes de test i calibratge i sistemes de temperatura que responen a les normes de fabricació industrial Atex (ex-Cenelec), FM, CSA, Afaqehedg, 3A, etc…

La gamma de productes respon a les necessitats cada vegada mes exigents de la instrumentació industrial i dels seus processos en mercats tan diferents com la química i la petroquímica, l'agroalimentària, la farmàcia i biotecnologia, l'aeronàutica civil i militar, la purificació de l'aigua, H.V.A. de C., naval i el transport ferroviari.