August Mink GmbH & Co. KG Fabrikation Technischer Bürsten - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
August Mink GmbH & Co. KG Fabrikation Technischer Bürsten
Wilhelm-Zwick-Straße, 13
73035 Göppingen Alemanya

Cómo llegar

☎:  +49‑71614031655   +49‑716140310  
🖷:  +49‑71614031500
w:  www.mink-buersten.com
Fabricació de raspalls tècnics

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
August Mink GmbH & Co. KG Fabrikation Technischer Bürsten

L'empresa Mink Bürsten es va especialitzar fa més de 40 anys en raspalls tècnics de qualitat superior. Actua com a líder mundial com a fabricant de la tecnologia de punzonado i clavat de fibres amb un parc de màquines únic en aquest sector.

L'empresa familiar amb seu en Göppingen-Jebenhausen (Alemanya) atén amb més de 200.000 diferents solucions de raspalls tècnics a més de 15.000 clients per tot el món.

L'ampli assortiment de raspalls tècnics es classifica en la gamma estàndard així com la gamma de fabricació especial. La gamma estàndard s'adapta mitjançant sistema modular ràpida i econòmicament a les exigències del client i se subministra en el termini de set dies laborables. Entre una gran varietat de bases de raspall es tria el suport el qual es completa amb el camp de fibres corresponent.

En el cas que no es trobi una solució estàndard es passaria a una fabricació especial. La sortida a escena per Internet de l'especialista de raspalls tècnics ofereix un ràpid i fàcil accés al món dels raspalls tècnics. Els mòduls de configuració, estan classificats segons els diferents camps d'aplicació, es poden consultar online.

L'objectiu de Mink Bürsten és sensibilitzar la utilització de les polifacètiques fibres a tot arreu on es requereix flexibilitat, de vegades amb sorprenents resultats. A causa de la capacitat d'adaptació de les fibres flexibles, els raspalls tècnics es converteixen en una alternativa econòmica per a tots els processos de millora a l'hora de protegir superfícies.