Asociación Española de Automatización y Robótica (AER Automation) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Asociación Española de Automatización y Robótica (AER Automation)
Ceramistes, 2. Parc Tecnològic del Vallès.
08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑932155760   +34‑639562796  
w:  www.aer-automation.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

El nivell d'industrialització d'un país, unes polítiques i programes específics de suport i una Associació són, sense cap dubte, els tres eixos fonamentals i dinamitzadors del desenvolupament de l'automatització i la robòtica.

Sota aquestes premisses va néixer l'AER en 1985 com una organització sense ànim de lucre que agrupa als diferents membres o col·lectius en els quals resideix gran part de l'embranzida i desenvolupament de la Robòtica (AER) i de l'Automatització de Tecnologies de la Producció (ATP).

És una convicció generalitzada en l'Associació que la proliferació i el correcte ús i implantació de la robòtica industrial, així com de totes les tecnologies que tan íntimament porta amb si la integració dels diferents sistemes de producció, són eines imprescindibles per a l'economia d'un país i per al manteniment d'unes adequades cotes de competitivitat en la nostra indústria.

A més cal començar a assenyalar, que la robòtica de serveis, la no industrial, està ja generant enormes expectatives en l'entorn mundial i cada vegada mes s'estan iniciant nous desenvolupaments i aplicacions que sens dubte jugaran un paper molt important en un futur immediat.

El reconeixement que gaudeix l'AER-ATP per part de les diferents autoritats públiques i privades, tant a nivell nacional com a internacional, li atorguen un protagonisme rellevant en el sector i de gran importància, en primer lloc per als associats i en segon lloc a tota la Comunitat tècnica i industrial, ja que garanteix un canal permanent d'informació per al sector.

AER-ATP facilita permanentment tot tipus d'informació i promou trobades especialitzades sobre diferents programes i projectes.

Així mateix cuida els diferents aspectes formatius que integren el sector i transmet una projecció del mateix més enllà de les nostres fronteres.

Com a membre fundador de la Federació Internacional gaudeix d'una posició de privilegi en el context mundial.