Ariston Ibérica, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Ariston Ibérica, S.L.U.
Camí de Can Ametller, 22-28 Edificio 1, Planta 2,
08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) Espanya
☎:  +34‑934951900   +34‑902196547  
🖷:  +34‑933227799
w:  www.ariston.com
Fabricació i comercialització de sistemes de calefacció i aigua calenta sanitària

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Ariston Ibérica, S.L.U.

Un grup responsable i compromès:

La responsabilitat social sempre ha estat un pilar fonamental en l'activitat d'Ariston Thermo Group des dels seus inicis fa 80 anys. Aquest principi del seu fundador, Aristide Merloni, segueix sent vigent en l'actualitat: “L'èxit econòmic de tota iniciativa industrial només té valor si va acompanyat d'un compromís real pel progrés social”.

Un grup en acció:

Més de 250 persones es dediquen a Recerca i Desenvolupament. El seu objectiu: desenvolupar productes i solucions que millorin el confort, optimitzin el consum d'energia i redueixin les emissions de CO2 i altres gasos contaminants. Les energies renovables ocupen també un lloc important en l'activitat de R+D del grup. Efectivament, Ariston Thermo Group dóna una gran importància al paper de l'energia solar i les bombes de calor, i inverteix en el desenvolupament de piles de combustible per a la cogeneració de calor i d'electricitat en el sector domèstic.

La marca Chaffoteaux forma part d'Ariston Thermo Group, fabricació i comercialització de sistemes de calefacció i aigua calenta sanitària.

Fleck pertany a Ariston Thermo Group, producció i comercialització d'una gamma completa de sistemes i serveis per a la calefacció de l'aigua i de l'ambient.