Alimatic, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Alimatic, S.L.
Andorra, 19 B-C
08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936525680  
🖷:  +34‑936383878
w:  www.alimatic.com
Equips auxiliars per a la indústria del plàstic

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Alimatic, S.L.

Alimatic, S.L., fundada l'any 1987, és el primer fabricador espanyol d'equips perifèrics per a la indústria de transformació de plàstics, amb més de 500 instal·lacions venudes .

Alimatic, S.L. fàbrica, sota disseny propi, instal·lacions i equips de transport pneumàtic, assecadors, deshumidificadores, mescladors, etc.

A pesar que en els seus inicis es va dedicar bàsicament a la construcció d'equips i instal·lacions de transport pneumàtic, segons van ser creixent les necessitats dels transformadors i les matèries primeres, va ser desenvolupant nous equips per al procés dels materials plàstics, adequant-se al les exigències del mercat.

El departament de R+D d'Alimatic, està en continu procés de desenvolupament de nous productes i millora dels actuals, per aconseguir equips més segurs, amb menys despesa energètica i naturalment més econòmics.

L'any 2003 es va constituir Alimatic Brasil, per atendre el gran mercat de Brasil, i recolzar les vendes de Centre, Nord i Sud-amèrica.

Actualment ocupa una posició important als mercats de Mèxic, Xile, Portugal i França.

Altres països on Alimatic està obrint mercat, amb instal·lacions i equips ja en funcionament, són Bèlgica, Holanda, Romania, República Txeca, Hongria, Turquia, Algèria, el Marroc, Cuba, Argentina, I.I.O.O.

Alimatic participa des de fa anys, amb stand propi, en les més importants fires del sector dels plàstics, com Künstoff (Düsseldorf), Equiplast (Barcelona), Plastimagen (Mèxic), Brasilplast (Brasil)

Alimatic, S.L., dissenya i construeix

Instal·lacions de transport pneumàtic per buit, per a materials plàstics en granza o pols.

Equips de transport individuals, amb motors monofásicos i trifàsics.

Equips i instal·lacions completes per a emmagatzematge, transport, dosatge, etc. de materials
pulverulentos.

Equips i instal·lacions per al magatzematge i manipulació de PC òptic.

Instal·lacions de deshumidificación, per aire sec, de materials plàstics higroscòpics, amb una gran gamma de capacitats, des de 40 m3/h. fins a 1800 m3/h. de cabal d'aire.

Equips d'assecat per aire calent de materials plàstics no higroscòpics, amb gamma des de 30 m3/h. fins a 1800 m3/h. de cabal d'aire.

Sistemes per a la càrrega de sitges, de diferents capacitats, amb materials procedents des de big-bags o per a materials procedents de contenidor portuari.

Sistema de control de nivell en tremuges, sitges, etc., per cèl·lules de pesaje, cable de microones guiades, taujanes, etc.

Alimatic completa el seu programa amb equips mescladors dosificadors volumètrics, gravimétricos, sitges en acer inoxidable, alumini, ferro, flexibles

L'àmplia gamma de sistemes Alimatic, li permet subministrar des de les sitges per recepcionar la matèria primera, fins a l'entrada del producte a la màquina de transformació, passant pels diversos processos per al tractament de materials.