Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fagor Automation participa en la feria IMTS

Fagor Automation participa en la fira IMTS

12/09/2012

12 de setembre de 2012

Fagor Automation ha participat en la IMTS, International Manufacturing Technology Xou, celebrada del 10 al 15 de setembre a Chicago. Més de 82.000 persones amb capacitat de compra en aquesta indústria han assistit a la fira on Fagor Automation ha mostrat les seves novetats tecnològiques en la seva stand de 220 metres quadrats. Una d'aquestes novetats, dissenyada especialment per al mercat aeronàutic, és el CNC 8065, el qual està equipat amb les prestacions més avançades per al mecanitzat d'alta velocitat, que permet obtenir la millor qualitat d'acabat i la màxima precisió al mateix temps.

El seu sistema de diagnòstic de Bode permet mesurar la freqüència de resposta de la màquina i filtrar les vibracions que puguin produir-se a causa de les condicions ambientals i de funcionament. La seva funcionalitat d'Acte-ajusti (Acte-tuning) utilitzada per ajustar la màquina de manera automàtica obté un millor rendiment i més suavitat en els seus desplaçaments. D'aquesta forma s'allarga la vida de la mecànica de la màquina.

Imagen

A més, el CNC 8065 ofereix un temps de procés de bloc inferior a 0.5 ms al mateix temps que analitza la trajectòria de l'eina amb look-ahead avançat d'alta velocitat utilitzant resolució nanométrica. L'Adaptive Real-estafi Feed & Speed control (ARFS) (control de velocitat i avanç adaptatiu en temps real) de Fagor, el CNC analitza les condicions de mecanitzat com a càrrega del capçal, potència de regulació, temperatura de la punta de l'eina, etc. També adapta l'avanç dels eixos i la velocitat del capçal per obtenir el màxim rendiment i màxima productivitat.

En la fira, va presentar també el seu nou encoder lineal, amb la possibilitat d'extreure el cap lector per tots dos extrems sense haver d'extreure el fleix. La nova generació d'encoder lineal de fleix ofereix prestacions que es tradueixen en majors beneficis per al fabricant i l'usuari final de la màquina.

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    16/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UMatelec - IFEMAAdvanced FactoriesX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis