Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Albert Ferré, director técnico y comercial de GS Tècnic
“Les línies completes de producció no són una situació a combatre, ni una tendència, sinó més aviat una altra opció”

Entrevista a Albert Ferré, director tècnic i comercial de GS Tècnic

27/07/2012
Imagen

Per a molts, un perifèric és un equip auxiliar de suport, un complement, un element secundari al que no sempre se li presta la deguda atenció. Comparteix aquesta opinió? Cuán important creu que és el perifèric en el resultat final, en el desenvolupament i fabricació del producte acabat i la seva qualitat?

Al meu entendre, un equip perifèric ha de tenir les mateixes qualitats que la màquina on realitzem el procés, ja que pot repercutir directament en el producte final. En moltes ocasions, a l'equip perifèric no se li dóna la importància que realment té, anteposant el preu a la qualitat.

Quan treballem amb un equip que no compleix els requisits per a una bona producció, (com per exemple, un atemperador, deshumidificador...), el producte que estiguem injectant en aquest moment pot veure's afectat des del principi del procés, ja sigui per una dolenta deshumidificación, o en el cas dels atemperadores, per exemple, si no utilitzem l'equip adequat, podem tenir unes variacions importants de temperatura que, al no ser estables, ens repercutirà en l'acabat de la peça injectada.

En l'actualitat, molts transformadors compren al seu proveïdor línies completes, que inclouen tots els equips perifèrics necessaris per a la fabricació dels seus productes. Està d'acord amb aquesta afirmació? En quina mesura li ha afectat aquesta tendència a la seva empresa? Quins arguments pot esgrimir un especialista en perifèrics per combatre aquesta situació?

És cert que hi ha clients que en adquirir una màquina nova demanen al mateix proveïdor tots els equips perifèrics necessaris buscant un muntatge únic de tot el conjunt i, evitant d'aquesta manera, haver de buscar diferents proveïdors o opcions, normalment això se sol donar en grans empreses. Però també és cert que, d'altra banda, hi ha un altre tipus d'empreses que busquen un determinat equip amb unes determinades característiques per a les seves línies de producció. En resum, per a les primeres empreses és molt més còmode que un mateix proveïdor els subministri tots els equips, en ser línies molt grans, i altres empreses prefereixen realitzar una compra més específica de cada equip comparant les diferents característiques de cada marca per separat.

En GS Tècnic oferim, a més de poder adquirir un sol equip per a una determinada funció, la de poder adquirir un conjunt de perifèrics concorde a les necessitats de cada producció, la qual cosa seria una tercera possibilitat o una alternativa a la compra d'una línia completa. La compra d'una línia completa de producció no considero que sigui una situació a combatre, ni una tendència, sinó més aviat una altra opció.

Empreses o entitats relacionades

GS tècnic periféricos y componentes, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UAdvanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis