Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ginebra albergará la mayor exposición internacional de productos no- tejidos

Ginebra albergarà la major exposició internacional de productes no-teixits

01/04/2005

1 d'abril de 2005

Index 05, la fira internacional de la indústria de productes no-teixits, se celebrarà al palau d'exposicions Geneva Palexpo de Ginebra (Suïssa) del 12 al 15 d'abril 2005. Index 05 presentarà els darrers avenços en aplicacions i tecnologies de productes no-teixits, i reunirà a més del 80% de la indústria del sector internacional. S'esperen a Index 05 nombrosos productes i tecnologies per a materials no-teixits nous i més sofisticats, especialment, d'empreses automobilístiques, de neteja i higiene, mèdiques, d'embalatge, mobiliari, domèstic, filtració, edificació i construcció, així com d'altres sectors industrials. Index 05 també oferirà un conjunt de nous esdeveniments complementaris.
Amb gairebé 450 expositors que representen a productors de matèries primeres, especialistes en l'acabat, processadors, experts en protecció mediambiental, fabricants d'equips de mesura i assaig, associacions mercantils i premsa, procedents d'una quantitat rècord de 35 països, sobre una superfície de gairebé 21.000 metres quadrats d'exposició, cap altre esdeveniment en el món reuneix al mateix temps a més entesos de la indústria dels no-teixits.
"Estem molt satisfets amb el nombre d'expositors, i de comptar per primera vegada amb representants de països tan distants com l'Argentina, Algèria i l'Iran", afirma Pierre Wiertz, director general de Edan, la federació mercantil europea de materials no-teixits i patrocinadora de l'exposició, i afegeix: "Amb l'ampli espectre d'expositors i esdeveniments especials presentats, els visitants a l'exposició, que es celebra cada tres anys, tindran una fantàstica oportunitat per mantenir-se al corrent de les innovacions i les tendències del mercat que determinaran el futur de la indústria de material no-teixits ".
Els materials no-teixits són materials de disseny únic, amb estructures similars a les dels teixits, que s'utilitzen cada vegada més en una creixent varietat d'aplicacions. Els materials no-teixits poden ser d'un sol ús o molt duradors, i poden tenir funcions específiques com absorbència, impermeabilitat a líquids, resistència, elasticitat, maleabilidad, tenacitat, retardant de flama, protecció contra cops, filtrat, barrera bacteriana i esterilitat, per nomenar només algunes. La gran quantitat de propietats i avantatges que els materials no-teixits poden oferir han produït un constant creixement d'aquest sector. En els últims deu anys, la seva producció mundial s'ha més que duplicat, aconseguint al voltant de 4 milions de tones el 2004.
Les innovacions en productes i equips que s'exposaran Index 05 abastaran, des de noves solucions adhesives i de laminat fins avenços en el maneig de SAP (polímer superabsorbent) i tecnologia de fil amb aglomerant, la més avantguardista tecnologia en rodets i gravat, nanofibres, teles absorbents, tecnologia mecànica i equipament d'assajos, per citar algunes.
La investigació per trobar materials més lleugers, barats, multifuncionals i d'alt rendiment, centrada en preocupacions actuals com la seguretat o la comoditat i el confort, juntament amb les normatives mediambientals cada vegada més restrictives, han generat noves oportunitats de negoci i urgit a la indústria a introduir els materials no-teixits en nous camps d'aplicació. Els avenços tecnològics han permès a les empreses desenvolupar materials no-teixits d'alt rendiment amb grans avantatges funcionals, que substitueixen cada vegada en major mesura als materials tradicionals en determinades aplicacions.
Index 05 també serà seu d'una sèrie d'esdeveniments especials, molts dels quals se celebraran per primera vegada, que proporcionaran una valuosa plataforma addicional per compartir coneixements i establir una xarxa de contactes amb comercials procedents de tot el món. Entre els esdeveniments més destacats s'inclouen:
Per primera vegada, Index 05 oferirà una sèrie de presentacions de producte diàries que mostraran als visitants les innovacions d'avantguarda i els últims desenvolupaments en la indústria de productes no-teixits. Les tardes del 12 i el 14 d'abril es farà especial èmfasi en el sector de la filtració, amb dos "Sessions sobre novetats en filtració". Entre les empreses que realitzaran presentacions de productes s'inclouen: Ahlstrom, Aichele Werkzeuge, BBA Fiberweb, Ciba Specialty Chemicals, Cognex, The Dow Chemical Company, Fibertex, FiberVisions, Finotech, Hip-Mitsu, Hollingsworth & Vose, Jacob Holm, Johns Manville, Nordson, PBI - Dansensor A / S, Reifenhauser, Rohm & Haas i Tredegar.
Index 05 serà seu de la presentació de l'acadèmia de recerca sobre productes no-teixits fundada per proporcionar un fòrum d'intercanvi d'idees i resultats d'investigació, i per fomentar el desenvolupament de la comprensió i el coneixement tècnics que ajudaran a sostenir el creixement de la indústria dels productes no-teixits. Dissenyat per ser un esdeveniment dinàmic i interactiu, aquest primer fòrum proporcionarà a acadèmics, estudiants, investigadors, científics i enginyers una oportunitat excepcional per presentar estudis de recerca, i compartir punts de vista i opinions sobre el futur dels materials no-teixits. Les futures reunions de l'Acadèmia s'alternaran cada any entre centres d'excel • lència en materials no-teixits, amb l'atenció centrada a Europa i posant un èmfasi especial en les àrees amb major concentració d'experts i projectes de recerca en curs en el lloc de reunió.
Més informació: www.index05.org

Empreses o entitats relacionades

Nordson EFD - Nordson Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis