Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La URJC organiza una jornada sobre caracterización mecánica de materiales compuestos y polímeros

La URJC organitza una jornada sobre caracterització mecànica de materials composts i polímers

11/07/2012

11 de juliol de 2012

La Universitat Rei Juan Carlos i el DCIM organitzaran una jornada tècnica gratuïta sobre caracterització mecànica de materials composts i polímers a l'Escola Superior de Ciències Experimentals i Tecnologia, situada a Móstoles, el proper 19 de setembre. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de Fidamc i el patrocini de Zwick/Roell.

Imagen

Programa

  • Assajos mecànics de materials compostos aplicat als materials termoplàstics en la indústria aeronàutica (Fernando Rodriguez Lence. Fidamc).
  • Determinació d'energia de fractura adhesiva en manera I (GIc) d'adhesius estructurals, mitjançant assaig DCB (Double Cantilever Beam), segons norma ISO 25217:2009. (María Rodríguez Gude, Fidamc).
  • Assajos mecànics en materials composts nanorreforzados amb capacitat de monitoratge estructural. (María Sánchez, DCIM-URJC).
  • Testing of Long Fiber Reinforced Composites. (Helmut Fahrenholz, Zwick Roell).
  • Assajos de nanoindentación combinats amb microscopía de forces atòmiques per a la caracterització nanomecánica de materials composts (Antonio J. López Galisteo, URJC-DCIM).
  • Assajos mecànics per a la determinació de la resistència a la fallada en canonades de polietilè. (Carlos Domínguez Latep Repsol-URJC).
  • Visita als laboratoris de ciència i enginyeria de materials (URJC).
  • Visita als laboratoris de processament de materials composts de Fidamc.

Empreses o entitats relacionades

ZwickRoell, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis