Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La editorial japonesa "News Digest Marketing Award" galardona al presidente de Marposs S.p.A.

L'editorial japonesa "News Digest Màrqueting Award" guardona al president de Marposs SpA

30/03/2005

30 març 2005

Stefano Possati, President de Marposs SpA, ha rebut el prestigiós premi concedit durant l'any 2004 per "News Digest Màrqueting Award". El premi, que ha aconseguit el seu vint-iu aniversari, és concedit per la firma editorial japonesa News Digest Publishing Co, Ltd ( http://www.news-pub.co.jp ) a directors d'empreses que es destaquen per la innovació tecnològica i estratègica i contribueixen al desenvolupament industrial japonès en el camp d'equips per a la producció i l'automatització.
L'estricte procediment de la selecció, que va recollir opinions de cinquanta operadors japonesos, escollits entre sectors industrials, acadèmics i periodístics, ha destacat les següents quatre motivacions:

1. Marposs té la màxima cota en el mercat mundial d'equips mesuradors in-process i utilitza els seus propis recursos en investigació i desenvolupament, per oferir productes de la més avançada tecnologia.

2. Marposs s'aplica tecnologia metrològica que garanteix el valor afegit i comprovada fiabilitat a una àmplia gamma de productes que ofereixen característiques de qualitat úniques.

3. La xarxa internacional de vendes i servei tècnic de Marposs, amb el suport d'agents i distribuïdors, ofereix als clients de tot el món les millors solucions que s'aparellen la integració específica amb la necessitat de cada mercat.

4. Marposs, en el seu paper de gran companyia global, es situa en els nivells més alts per al subministrament d'equips metrològics projectats per resoldre qualsevol cas aplicatiu de mesurament in-process i post-process, en fàbriques i / o tallers de tot el món.

El premi va ser lliurat a Stefano Possati per Hachiro Higuchi, President de News Digest Publishing Co, Ltd, durant el New Year Meeting celebrat a l'Hotel de Castle Plaza a Nagoya, amb assistència de més de sis-cents executius i gerents, representants dels sectors industrials japonesos.

En la presentació de Marposs, el President Higuchi va donar èmfasi a l'excepcionalitat de l'esdeveniment, ja que és la segona ocasió, en la història veinteñal del premi, que una companyia no japonesa ha estat inclosa dins la categoria de companyies líders japoneses, com Fanuc , MAZAK i Mitutoyo.
Stefano Possati va agrair el guardó i va recordar als assistents que el compromís i vocació de Marposs a la qualitat, a la innovació contínua i al servei del client, són un reflex dels valors profunds establerts pel fundador Mario Possati i troba la seva màxima expressió en l'estratègia de la inversió amb què Marposs respon a les grans oportunitats de desenvolupament que caracteritzen els mercats asiàtics moderns.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.
Intermaher, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis