Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornada de puertas abiertas de Universal CNC, S.L.

Jornada de portes obertes d'Universal CNC, SL

15/11/2003
Del 5 al 8 de novembre Universal CNC va obrir les seves portes al públic per mostrar les últimes novetats de les marques representades: Enshu, Takisawa i Víctor.

Universal CNC és present en el mercat espanyol com una companyia especialitzada en la comercialització i venda de Màquina-eina de control numèric. Disposa d'un complet i eficaç servei tècnic en cada un dels seus centres de venda de Barcelona, Madrid i Sant Sebastià.

Imagen

Victor

VTURN-iV 200

Nou entorn vertical de capçal invertit amb càrrega descàrrega automàtica. Plat de 250 mm de 15 kW amb cargol d'accionament directe (sense corretges). Torreta de 12 eines amb accionament per servomotor. Magatzem de palets de 8 posicions. Control Fanuc sèrie digital.

VTURNII-26/60

Torn horitzontal amb plat de 250 mm i motor principal de 18,5 kW. Torreta de 12 posicions amb accionament per servomotor. Mecanitzat màxim entre punts de 600 mm. Gran capacitat d'arrencada de ferritja.

Vcenter-130

Centre de mecanitzat vertical amb recorreguts de 1.300x600x610. Magatzem d'eines amb braç canviador de 24 posicions (temps de canvi: 2,5 DG). Control Fanuc sèrie digital.

Imagen

Takisawa

TMM-250

Centre de tornejat horitzontal de 8 eixos amb dos plats, dues torretes motoritzades i eix Y a la torreta superior. Plat de 250 mm amb pas de barra de 75 mm en l'eix principal. Equipat amb sistema de descàrrega de peces superior, amb pinça externa. Control Fanuc 180 is TB amb Manual Guide, Internet, etc.

TT-200A

El més reeixit Centre de Tornejat de doble capçal amb càrrega / descàrrega automàtica. Amb sistema de volteig de peces, 2 plats de 210 mm, braç carregador i alimentador de 16 palets de 450 mm d'alçada. Tots els opcionals estan inclosos en aquesta màquina que serveix de punt de referència per a la resta de fabricants.

Enshu

JE-60S

Centre de mecanitzat horitzontal Enshu JE-60 de palets 500x500 amb coneixement BT-40 (o HSK-63), capçal integrat a 13.000 rpm i carreres XYZ de 600x600x630 mm. La màxima qualitat de Enshu (Japó) per al millor rendiment, amb desplaçaments a 50 m / min i canvis d'eines en 1 s.

E-130 2 APC

Centre de trepant i mecanitzat vertical Enshu E-130 2APC amb coneixement BT-30, 10.000 rpm, i doble palet de 400x300. Immillorable rendiment amb altes acceleracions / desacceleracions i la rigidesa Enshu.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis